2777
2789

توجهش خیلی زیاده 

هر سوالی میپرسم میگه هر جا هر ساعت هر روز سوالی داشتی پیام بده 

این ها بماند که من گذاشتم پای اینکه شاگرد باهوشی هستم ، گفتم شاید دلسوزه ، گفتم منو حای دخترش میدونه

آخه یه استاد دیگم دارم 

هم سن همن ایشونم دلسوزه اما واقعا نسبت بهش حس بدی نمیگیرم ، بر عکس این یکی ...

همیشه به پروفایلام و بیوگرافیام نظر میده 

همیشه هر کاری کنم زیرنظر میگیره 

به خاطر امتحانات یه هفته ندیدمش 

پروفایلشو عوض کرد 

از غم فراق گذاشت 

ببینین من مریض نیستم 

دنبالشم نیستم ، من خودم پارتنر دارم 

ولی شمام بودین ذهنتون درگیر میشه 

چرا؟؟

چون حالا با این افکار من نمیتونم راحت بهش پیام بدم سوالامو بپرسم 

حس بدی میگیرم 

من الان کلی سوال دارم ، درگیرم کلا ...

ادامه داره بچه ها 

زیاد شد 

بمونین تاپیکم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

سوالامو بپرسم موردی نداره به نظرتون ؟؟؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

@هات_چاکلتممم     امان از این استادا🙁😐😐

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دیدمش ، برگه هایی رو بردم پیشش تا امضا بزنه 

گفتم سلام لطفا اینجا رو امضا کنین 

ایشون گفت سلام فلانی (اسم کوچیکم) خوبی؟؟

بعد من گفتم ممنون و برگه هارو از دستم گرفت 

امضا زد و خواستم بگیرم برد عقب 

نگاهش کردم که گفت امتحان تا فصل فلانه 

گفتم بله

بازم گفت فلانی (اسم کوچیکم) امتحان تا فصل فلانه 

گفتم بله متوجه هستم خبر دارم 

گفت خوب بخون باشه ؟ گفتم باشه و دستمو به نشونه ی بده دراز کردم و برگه هارو داد تا آخرشم زل زده بود بهم نگاهشو ور نمیداشت .

یا اینم توجه کردم 

یه روز موقع توزیع برگه ها که بچه ها رو تک تک میاره پیشش تا اشتباهاشونو ببینن 

به همشون میگه برگه رو بگیر برو عقب تر ببین بعدشم بزار میزم و برو .

اسم من اومد و من هم رفتم تا بگیرم و برم عقب 

ولی نداد گذاشت رو میز و گفت مال تو رو ندیدم الان باهم تصحیح میکنیم وایسا همینجا 

و تا اخرش من ایستادم و اون تصحیح کرد .

ممکنه نگاهش یجور دیگه باشه؟؟؟

منو سرزنش نکنین من کاری نکردم خودم پارتنر دارم و عاشقشم .

به نظرتون سوالامو بپرسم؟؟؟

@هات_چاکلتممم امان از این استادا🙁😐😐

ادامشو بخون عزیزم

اگه درباره پروف و بیوت نظر میده خو شک نکن اصلاقطعا ی منظوری داره

اهوم 

ادامشم بخون عزیزم

امروز دیدمش ، برگه هایی رو بردم پیشش تا امضا بزنه گفتم سلام لطفا اینجا رو امضا کنین ایشون گفت سلام ف ...

این مشکوکه خو

چن سالشه؟

شاید قصد بدی نداره،قصدش جدیه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
این مشکوکه خوچن سالشه؟شاید قصد بدی نداره،قصدش جدیه

بابا جان متاهله 😐

از همینش میترسم 

من الان چجوری سوالامو بپرسم خودم خجالتم میشه 

هوف

چه دانشگاها عوض شدن. مگه حتما باید سوالاتو تو مجازی بپرسی سر کلاس بپرس که محیط رسمیه و وظیفشه که جوا ...

اخه دانشگاه نیستم من کنکوری ام 

مدرسه نمیریم زیاد 

سوالاتمم ریز و تستیه و همون موقع باید تحلیلش کنم