2777
2789
اردیبهشت

بگو دیگه پس...

ابان ماهی ها عنصر تولدشون ابه با خاک ها یعنی دی و اردیبهشت و شهریور خیلی میسازن

ولی خاک و خاک خیلی با هم جور نیستن مگر در شرایط استثنا و خاص

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو دیگه پس...ابان ماهی ها عنصر تولدشون ابه با خاک ها یعنی دی و اردیبهشت و شهریور خیلی میسازنولی خاک ...

کلا اردیبهشت با همه سازگاره .. حالا  نمیدئنم مربوطه یا نه ولی کلا با همههه گنار میاااااام ... اما این لامصب خیلیی خشک و جدیه :)))

بازگشت شکوهمندانه من   
میشه بی احساس دیگه

نه بی احساس نیستن با یکی جور بشن میسازن ولی خیلی پایبند نیستن چون مغرورن مثلا طرفشون قهر کنه سمتش نمیرن میگن اگه اومد ک بهتر نیومدم ماتم نمیگیرن بیشتر با خودشون حال میکنن ولی اگه قصدت ازدواجه خوبن چون مسئولیت پذیرن حالتشون مث ماه تولدشونه یخ زده اصلا هم بروز نمیدن احساس درونیشونو مرموزن

کلا اردیبهشت با همه سازگاره .. حالا نمیدئنم مربوطه یا نه ولی کلا با همههه گنار میاااااام ... اما ای ...

الان تو رابطه این؟؟ یا بحث کراش و این حرفاست؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تو رابظم مثلا ولی واقعت خسته کنندس هیچ احساسی از خودش نشون نمیده انگار همکارشم خشششششک

ای بابا اون موقع سختت میشه خب..

زن های اردیبهشتی خیلی احساساتین

ای بابا اون موقع سختت میشه خب..زن های اردیبهشتی خیلی احساساتین

اصلاااا افتضاححححح  افتضاحح خیلی رسمی برخورد میکنه انقدر که سختم زنگ زذن بهش حرف زیادی نداریم بزنیم ... بابا یه لاوی چیزی اصلااااااااااااا

بازگشت شکوهمندانه من