2777
2789
عنوان

از طلاق میترسم اینکه بعدش چی پیش میاد میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 45 پست
نه عزیزم من الان ازدواج دوممه انقدر درگیر زندگی و خانه داری و بچه داری شدم اصلا یادم نمیاد قبلا ازدو ...

وای واقعا 

پیامت خیلی ارومم کرد ، میترسم لکه ننگ طلاق تا ابد روی پیشونیم بمونه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
الان اوضاعت خوبه ؟ از نظر روحی؟

پروسه طلاق خیلی سخت طولانی بود از این لحاظ اذیت شدم. ولی اینکه بخوام با خودم فک کنم آینده چی میشه و اینا نه. اصلا اینطوری نیست خداروشکر میکنم که تموم شد

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای واقعا پیامت خیلی ارومم کرد ، میترسم لکه ننگ طلاق تا ابد روی پیشونیم بمونه

الان طلاق خیلی عادی شده ، آدم که نکشتی ، من بعد طلاق ۶ سال مجرد بودم میرفتم سرکار و باشگاه فقط شب واسه خواب می‌آمدم خونه خیلی خودمو سرگرم کرده بودم و دستمم تو جیب خودم بود 

نه عزیزم من الان ازدواج دوممه انقدر درگیر زندگی و خانه داری و بچه داری شدم اصلا یادم نمیاد قبلا ازدو ...

منم همین طور.یه وقتایی فکر میکنم خواب دیدم چند سال با یکی دیگه زندگی کردم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره میتونمم از اب و گل در بیام دلیل این وحشت رو‌نمیدونم ، خیلی تحت فشارم حس میکنم اگه زودتر طلاق ...

کاملا طبیعیه حس و حالت

کمتر کسی گیر میاد بگه من موقع طلاق ریلکس بودم!

من ک‌ ندیدم

ولی این‌دورانم اگرچه سخته اما میگذره

میشه بپرسم دلیل جداییتون چیه و ایا هنوز ب همسر سابقتون علاقه دارید یا خیر

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

راضیه؟

من از خانواده خودم سه نفر رو میشناسم ک تو ازدواج دوم خیلییی خوشبختن

یعنی معمولی هم نه واقعا خوشبختن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

کاملا طبیعیه حس و حالتکمتر کسی گیر میاد بگه من موقع طلاق ریلکس بودم!من ک‌ ندیدمولی این‌دورانم اگرچه ...

شوهرم شکاک و متوهو بچه ننه و‌خسیس و هیز   ...

هر چی تو بگی اونم بود 

همینا باعث شد هیچوقت عاشقش نشم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
من از خانواده خودم سه نفر رو میشناسم ک تو ازدواج دوم خیلییی خوشبختنیعنی معمولی هم نه واقعا خوشبختن

انشالله خاهر 

چی بگم... اینم تقدیر من بود

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫