2777
2789
عنوان

از طلاق میترسم اینکه بعدش چی پیش میاد میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 45 پست
دوست ندارم بگم ط...ولی جدایی خیلی سخته خیلی این حسا به مرور کمتر میشه اما هیچوقت از بین نمیره.

نمیدونم 

این استرس اینده داره نابودم میکنه 

قبلا از این افکار نداشتم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این رابطه ک‌میتونم بیام بیرون نگرانیم ایندس مطمینم از عهده خودم بر میام ، ادم مستقلیم ولی ترسیدم ...

طبیعیه ترس داری

ولی دغدغه نداشته باش

ی مدت باید خودت باشی و خودت ب فکری ریکاوری باش

اگر ادم‌ مستقلی هستی و تو اجتماع حضور داری بعدا کلی فرصت خوب سمتت میاد دنیا ک ب اخر نرسیده

اون قدیما بود ک طلاق تابو حساب میشد

الان ۵۰ درصد ازدواجا ب طلاق ختم‌ میشه ی موضوع پذیرفته شده از طرف جامعه اس

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

عزیزم مگه موقع ازدواج این فکرا رو میکردی؟توکل کن به خدا

مرسی 

فقط همین توکل بهم ارامش میده 

گاهی ناشکری میکنم ک‌چرا خدا این امتحان سختو ازم گرفت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

منم همینجوری فک میکردم اما هیچی نشد. 

تا چند سال دیگه هم اصلا به ازدواج فک نمیکنم

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️
طبیعیه ترس داریولی دغدغه نداشته باشی مدت باید خودت باشی و خودت ب فکری ریکاوری باشاگر ادم‌ مستقلی هست ...

اره    میتونمم از اب و گل در بیام 

دلیل این وحشت رو‌نمیدونم  ، خیلی تحت فشارم حس میکنم اگه زودتر طلاقم ثبت بشه   اروم شم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
یعنی چی

نگاه خودت درست کن طندگی همون طور اتفاق میافته.مثبت فکر کن.یقین داشته باش همه چی بهتر از تصورت خواهد بود.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

نه عزیزم من الان ازدواج دوممه انقدر درگیر زندگی و خانه داری و بچه داری شدم اصلا یادم نمیاد قبلا ازدواج کرده بودم با اینکه خیلی ام حال روحی بدی داشتم و اذیت شدم واسه طلاق ، همسرمم تا حالا چیزی راجب طلاقم نگفته