2777
2789
عنوان

ازوقتی سرباز شدم روح و روانم بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 52 پست
😂🤣🤣وایییی این چی بود یا خدااا

دروغه مگه داداش من دوسال سر مرز بود سراوان مک سوخته این شامورتی بازیهارو در نیاورد😐🤌🏻

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد اهنگ کنسل افتادم.

۳ و۴ و۵ و۶ تیغارو پشت هم بزن وقت جون دادنمم وایسا تو چشمام زل بزن...

چه کاریه واقعا... 

یه دوسال سربازی واقعا اینکارا رو داره؟تازه الان که یه مقدار افزایش حقوقم داره... فکر کن بعدا همه جا ثبت میشه طرف مشکل روحی روانی. داشت سربازیش معاف شد

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اولا ک الان تو پروندت مشکلات روانی ثبت میشه برای استخدامت مشکل پیش میاددوما مرد هم مردای قدیم فکر رو ...

خب مشکلات روانی مگه خبر میکنه؟ مرد و زن نداره

از نظر روانی بهش فشار اومده

تمیفهمم چرا انقد بهش سر مرد بودنش توهین شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بس کنید دیگه خودتون مادرشوهرتون یکم بد نگاهتون میکنه میاد خونه تا ده روز گریه میکنید فقط 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما چند سالته؟

۳۶

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وقتی میگن پسراتون لوس بار نیارید

بهشون مسئولیت سختی بدین

پسر من تو کشور غریب تو هوای منفی ۳۰زندگی کردم

۱۰روز میشد فقط با ی ذره کیک زندگی کردم

برف تا زانو ۱ساعت راه میرفتم که قلبم از سرما تیرمیکشید که پول اتوبوس ندم البته پولم نداشتم 

ی بارش خم‌به ابرو نیوردم ی دختر بودم

والا بخداااا😂😂مرد هم مردای قدیم اینا پرنسسعلی ان

اتفاقا یکی از اینها رو تو فامیل داشتیم مامان بدبختشو دق داد تا وقتی تموم کرد😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است