2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ادمای شوخ طبع چیه و چ حسی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 72 پست
من کم حرفم ولی بخوام شوخی کنم همه کف زمینن

پس شوخی کن بزار ب بقیه خوش بگذره 😂

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

شوخ‌طبعی خیلی خوبه    ب روانشناسی زرد توجه نکن که میگن بذله گو نباش و دلقک جمع نباش و فلان   کلا آدم از آدمایی که ساکتن خوشش نمیاد و این حس پیش میاد انگار یا بلد نیستن حرف بزنن یا حس میکنی  مغرورن که اونم همه گارد میگیرن برای آدم مغرور      خوش باش بگو بخند خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدی خوبه به شرط این که کسیو مسخره و توهین نکنی

ن من‌متنفرممممممم‌از مسخره کردن دیگران یعنی ته چیپ بودنه

من طبق گفته ی دوستام لحن بامزه ای دارم چون همیشه میگن‌ ما ب حرفای عادیت هم خندمون میگیره

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اگه واقعا بدون مسخره کردن و شکستن دلی بقیه رو بخندونی خیلیم عالی

ولی با شوخی به بقیه تیکه بندازی و دل بشکنی مثل یکی از آدمای فامیل ما که چند شب پیش رو حساب شوخی همه حرفاشو بهم زد و دلمو شکوند...نکن این کارو💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
شوخ‌طبعی خیلی خوبه ب روانشناسی زرد توجه نکن که میگن بذله گو نباش و دلقک جمع نباش و فلان کلا آدم ...

مرسی از انرژی مثبتت🥲😍

کلا ادم هرطوری باشه هی از خودش ناراضیه

وای من اصلا آدم شوخ طبعی نیستم اما همکار همسرم و خانمش رو که میبینم و باهم حرف میزنیم خانومش غش میکنه از خنده ولی من شده حتی حرفی رو بدون هیچ لبخندی میزنم ولی اون اشک چشاش در میاد یا اون خیلی خوش خنده س یا من دقیق خودمو نشناختم😂

آخه کم حرفم کلا،چی بشه با جمع راحت باشم😂

تو حتما پیش ادمایی ک باهاشون راحتی شوخی میکنی

اکثر کمدین ها افسردگی شدید میگیرن بعد از یه مدت

چون حرفای جدیشون هم به شوخی گرفته میشه و کم کم حس تنهایی سراغشون میاد و حس میکنن همه برا سرگرم شدن باهاشون دوستن

سعی کن کنترل کنی این خصوصیتت رو

ن من‌متنفرممممممم‌از مسخره کردن دیگران یعنی ته چیپ بودنهمن طبق گفته ی دوستام لحن بامزه ای دارم چون ه ...

اره ولی بیشتر افراد جذب شخصیتایی مث شما میشن به نظرم خوبه 

کاربری دست دو نفره
اکثر کمدین ها افسردگی شدید میگیرن بعد از یه مدتچون حرفای جدیشون هم به شوخی گرفته میشه و کم کم حس تنه ...

من دقیقاااااا مشکلم همینه

انگار دیگ کسی جدیت نمیگیره

یا کسی متوجه نمیشه ناراحتی

همیشه فکر میکنن شادی

اگه واقعا بدون مسخره کردن و شکستن دلی بقیه رو بخندونی خیلیم عالیولی با شوخی به بقیه تیکه بندازی و دل ...

وای نه من از اینجور ادما نفرت دارم

اتفاقا از اینام ک همیشه حواسم ب همه هست مثلا وقتی تو جمع ب کسی بی محلی میکنن من کلی میرم سمتش ک حس کمبود نکنه درکل خداروشکر قلب‌مهربونی دارم

خدا نگذره از اینجور ادما . اینا پر از حسادتن از طریق شوخی خودشونو تخیله میکنن