2777
2789
عنوان

یهو یه‌چیز سیاه دیدم😰😱

358 بازدید | 21 پست

تو خواب حس کردم یه چیز سیاه با چشمای زرد نزدیکمه خیلی ترسیدم یه شب آیت الکرسی نخوندم اینجوری شدم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی میگفتم کاش بمیرم

یه شب تو خواب و بیدار

بدنمو حس نمیکردم و نمیتونستم تکونش بدم

ولی روحمو حس میکردم انگار از بدنم در اومده بودم

بهم گفت هنوز وقتش نیست و یهو تو بدنم بودم

کل بدنم داشت میسوخت و جز جز میکرد

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
یه صلوات بفرس بخواب

هوفف😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دیدم بعضیا میبینن من چرا هیچ وقت ندیدم این چیزارو؟

چی ببینی آخه انقدر ترسناکه که سکته میکنی

منم خیلی میگفتم کاش بمیرمیه شب تو خواب و بیداربدنمو حس نمیکردم و نمیتونستم تکونش بدمولی روحمو حس میک ...

این تجربه مرگه که

گربه سیاه بود

چشم زردن بیشترشون

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
گربه سیاه بودچشم زردن بیشترشون

نمیدونم چی بود واضح که ندیدم 😢