2777
2789
عنوان

دل دختررو شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 28 پست
چیکار کرده بودی

خودمم دقیق نفهمیدم انگار چن تا چیز رو هم جمع شده بود تو دلش

یروز اومد گف تو صد بار دلمو شکستی رفتارت بد و منم جا اینکه از دلش درارم عصبی شدم سرش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم دقیق نفهمیدم انگار چن تا چیز رو هم جمع شده بود تو دلشیروز اومد گف تو صد بار دلمو شکستی رفتارت ...

ما دخترا هرچقدر که طرف بدم باشه باز نمیتونیم دوسش نداشته باشیم اما بعضی از دخترا روحیه قوی دارن هی اون بدیارو روهم جمع میکنن بعد یهو میزنن زیر همه چی و گزینه دوم قضاوت نمیکنم یهو عوض شدنام ممکنه بخاطر نفرسوم باشه 

خب چجوری میخای برش گردونی پس یه پیام میدی یا قبول میکنه یا نه حداقل شانستو امتحان کردی

اخه میدونی اون روز ک دعوا کردیم من باهاش کات کردم

بعد از چن روز پیام داد بهم توهین خیلی بدی کرد گف اگ برمیگشتم گذشته هیچوق باهات اوکی نمیشدم

بعد گفتم دلمو شکستی گف دیگ ادم سابق نیستم بخاطر تو اما بد گف اونو از عصبانیت گفتم اما برنگشتیم بلاتکلیف بودیم

فردا صبح بهش گفتم تو عاشقم نبودی که سر یه دعوا کلا عوض شدی اونم گف قضاوتم نکن اما گفتم پس میخوای برگردیم گف دیگه همه چی خراب شده بینمون رفت منم گفتم دیگ پیام نده پس

اولش حالم خوب بود الان بهش فک میکنم ناراحتم

اخه میدونی اون روز ک دعوا کردیم من باهاش کات کردمبعد از چن روز پیام داد بهم توهین خیلی بدی کرد گف اگ ...

حس میکنم ک امیدی هس به برگشتنش ولی خب اونم خب غرورش اجازه نمیده پیام بده تنها راه اینه خودت پا پیش بزاری پیام بدی و اینک باید بهش بگی ک مقصر بودی و اشتباه کردی شاید قبول کرد/:

حس میکنم ک امیدی هس به برگشتنش ولی خب اونم خب غرورش اجازه نمیده پیام بده تنها راه اینه خودت پا پیش ب ...

میترسم ردم کنه بگه گفتم که نمیخوام 

اما از یورم میگم من مقصرم نرم جلو برا درس کردنش بگم رفتارمو درس میکنم برگرد انگار دستی دستی همه چیو نابود کردم

اما از یه طرفم خیلی میترسم کسیو پیدا کرده باشه 

کسی از رابطه شما خبر نداره ممکنه شما بی توجه بودی یا بددهن بودی ایشون کنار کشیدهاما بی دلیل سرد بشه ...

اخه چند وقته باهمیم همیشه خیلی مهربون بود منو میپرستید اصلا میگف بدون تو من میمیرم

یهو خیلی بدجنس شد سره یه دعوا 

فک کنم باید بیخیالش شم بزارم بره مگه نه؟🤦🏼‍♂️

اخه چند وقته باهمیم همیشه خیلی مهربون بود منو میپرستید اصلا میگف بدون تو من میمیرمیهو خیلی بدجنس شد ...

بنظرت میشه سر یه دعوا کلا یه رابطه کات بشه؟اگه اینطوری بود تمام رابطه ها کات بود الان 

حرف دختره چیه چی میگه وقتی بهش پیام میدی؟

میترسم ردم کنه بگه گفتم که نمیخوام اما از یورم میگم من مقصرم نرم جلو برا درس کردنش بگم رفتارمو درس م ...

خب تا پیامش ندی ک چیزیو نمیفمی یه دعوا کردین فقد اون فقد میدونه چون تو مقصری نمیاد سمتت و منتظره تو بری سمتش حتی اگ بازم یه نفر دیگرو پیدا کزده باشه ک بعید میدونم حداقل شانستو امتحان کردی و دیر نکردی