2777
2789
عنوان

شوهرم کی تقاص پس میده

146 بازدید | 13 پست

نزدیک به ۹ساله خانوادش با پنبه روزی هزار بار سر خودمو زندگیمو بریدن .شوهرم عین این ۹سال فقط طرف خانوادش بود و بس .انقدری پیر و داغون شدم روحیه ام پیر جسمم پیر.هر چی گفتم شوهرم حرفامو باور پکرد میسپرم به  خدا.خدا هم هر وی بلاست سر خودم نازل میکنه

اگه شوهرت اندازه کل روزهای دنیا عمر کنه کل این روزها عبادت کنه و شب هاش شب زنده دار باشه اگه ازش راضی نباشی خیر نمیبینه و بهشت نمیره

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهرت اندازه کل روزهای دنیا عمر کنه کل این روزها عبادت کنه و شب هاش شب زنده دار باشه اگه ازش راض ...

اگر خیر ببینه پس خدایی وجود نداره .خانوادش خیلی دلمو سوزوندن اگر خیر ببینن دیگه خدا رو قبول نمیکنم

اگر خیر ببینه پس خدایی وجود نداره .خانوادش خیلی دلمو سوزوندن اگر خیر ببینن دیگه خدا رو قبول نمیکنم

مثلا شوهرت پولدار بشه این شد خیر؟؟ خیر این خیر نیست 

عزیزم ما با هم یکجا هستیم منم بخوام رها کنم اونا نمیذارن

تو وقتی دور خودت ی حصاری بکشی   اونا چطور میتونن بهت ضربه بزنن ؟ بشنو و رد شو   برای خودت مشغله درست کن کخ نخوای ب کاراشون فکر کنی  یا واکنش نشون بدی   جواب نگیرن خودشون خسته میشن    حساسیت همسرتم تموم میشه 

مثلا شوهرت پولدار بشه این شد خیر؟؟ خیر این خیر نیست

میدونی چیه ؟خواهرش بهترین روزای منو به اتیش کشید اگر خوشبخت بشه پس عدالتی نیست ‌.پولدار هستن اما خیر پولشون به خودشونم نمیرسه

میدونی چیه ؟خواهرش بهترین روزای منو به اتیش کشید اگر خوشبخت بشه پس عدالتی نیست ‌.پولدار هستن اما خیر ...

خواهرش بشه جنیفرلوپز باز هم خیر نیست 

گرفتی چی شد؟ بعدا توضیح میدم 

یادم بنداز سرفرصت

من اکثر آدمو بهم زور گفتن و در حقم ظلم کردن

شوهرسابقم و خونوادش

خواهربرادرام

تازگی هم شوهرصابکارم 

همیشه خودخوری میکردم و حالم بد بود

بارها و بارها تو افکارخودم میاوردمشون دادگاه و علیه شون شکایت پیش قاضی میبردم

تا دیشب که اون تیکه از سریال ماه و پلنگ و دیدم

دکتره دستاشو گذاشت رو صورت کتایون و گفت چشماتو ببند و ..

دونه دونه آدمایی که اذیتت کردن رو اسم ببر و ببخششون..

من همزمان با اون اشک میریختم دونه دونه آدمایی که آزارم دادن و مسیر زندگیمو عوض کردن و یجورایی زمینم زدن، اسم میبردم و میگفتم که میبخشم..

اندازه یه آبشار اشک ریختم با اون تیکه از سریال ولی صبح که از خواب پاشدم دیگه اون سنگینی و کینه و ناراحتی از اونا رونداشتم

پشت هر کاربری یه قلب هست❤