2777
2789
واسه این پوزخند گذاشتم که کاراش با هم همخوانی نداره ...عزیزم اصلا نمیدونم چند وقته همش حاشا میکنه که ...

با قسمت حاشا کردنش که حتی یک درصد هم باور نکن هیچ معنادی اعتیادشو قبول نداره و همشون بر این باورن ک هروقت بخوان میذارن کنار 

اره منم منظورم همین بود ک میگی کاراش باهم هم خوانی نداره 

باهاش از در دوستی وارد شو زیر نظر بگسرش بذاره کنار بگو اول بذار کنار بعد بچه ببین گل مغزو داغون میکنه ولی راحت تر از بسیه موادا میشه گذاشتش کنار

الان که حتما اینطوره ولی ده سال دیگه رو ادم نمیدونه خیلی ریسکهتو خودت انقد قدرت داری شخصیتی و مالی ک ...

الان اوضاع عادی بنظر میاد ...حدود ماه بود چشماش کاسه خون بود میومد خونه بعد من شنیدم گل میکشه ...بقیه رفتاراشم خیلی اوکی و معقول هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی نرمال بنظر میاد ...از چند نفر شنیدم میکشه خودش میگه نه ...یه بارم تو خونه سوخته ی تریاک پید ...

گل اوایل مصرف به شدت آدمو باهوش میکنه

ولی درکل یه ماده ای داخلشه که باعث بروز بیماری های روانی نهفته میشه

مثلا طرف هیچ مشکلی نداره ولی وقتی مصرف داره،اسکیزوفرنی میگیره

ینی بخصوص اگر زمینه ی ارثی داشته باشه، احتمالش خیلی زیاده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !