2777
2789
خوشبخت نیستم ولی بدبختم نیستم ...زندگیم فعلا اروم بنظر میاد ...همسرم یه ادم خیلی زندگی دوست بنظر میا ...

آدم معتاد زندگی دوست نیست ،خود خواه و لذت طلب است 

یه مقدار سرچ کن در مورد عوارض گل 

بعد نظرت عوض میشه در مورد بچه دار شدن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر انقدر دوست داره باید ترک کنهگل ماده ی اعتیاد آوریه که باعث بروز یه سری بیماری های روانی خاص میشه ...

قربونت اون غیر گل کار دیگه ام میکرده اینا علائم مصرف گل نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
کسی که انتخاب دومش باشه و دقتی نداشته باشه دیگه چیزی نمیشه گفتاول که نباید به این فکر میکرد چه برسه ...

عزیزم اول ازدواج  ازمایش اعتیاد داد تحقیق کردم بعد مهندسه ...۱۰۰ کیلو وزنشه ...از کجا میفهمیدم ...بعدشم اوایل نمیکشید الان میکشه

عزیزم اول ازدواج ازمایش اعتیاد داد تحقیق کردم بعد مهندسه ...۱۰۰ کیلو وزنشه ...از کجا میفهمیدم ...بع ...

نمیدونم...ولی این حرف شما قانع کردنه خودته...چون همه جور با امتحان یا هرچی میشه طرفو شناخت...بازم خودتون میدونید...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اگر انقدر دوست داره باید ترک کنهگل ماده ی اعتیاد آوریه که باعث بروز یه سری بیماری های روانی خاص میشه ...

این خیلی نرمال بنظر میاد ...از چند نفر شنیدم میکشه خودش میگه نه ...یه بارم تو خونه سوخته ی تریاک پیدا کردم 

خوشبخت نیستم ولی بدبختم نیستم ...زندگیم فعلا اروم بنظر میاد ...همسرم یه ادم خیلی زندگی دوست بنظر میا ...

ازش رغتار غیر عقلانی نمیبینی یا حس کنی کودن و خنگه؟ یا حس کنی گیج میزنه هیچی یادش نمونه؟ چون میگن گا مغزو پوچ میکنه

عزیزم اول ازدواج ازمایش اعتیاد داد تحقیق کردم بعد مهندسه ...۱۰۰ کیلو وزنشه ...از کجا میفهمیدم ...بع ...

ادم از عواقب این اظهار نظرا و قضاوتا میترسه بگیم نیار یه جور میاد گردنمون بگیم بیار یه جور

خودت بسنج خب هیچکس جای تو نیست

بااینایی که گفتی بنظر نمیاد ادم آش و لاشی باشه مرد خوبیه انگار گل علائم ناجور در حد شیشه و تریاک نداره ولی باز تو حسابی بشین با یه مشاور صحبت کن بعد تصمیم بگیر

لطفا درخواست دوستی ندید
ازش رغتار غیر عقلانی نمیبینی یا حس کنی کودن و خنگه؟ یا حس کنی گیج میزنه هیچی یادش نمونه؟ چون میگن گا ...

نه ...خیلی ام باهوشه ...الانم تو خونه درس میخونه تو شرکت ارتقا پیدا کنه 😏😏😏

چرا پوز خند گذاشتیچند ساله گل میکشه میزان مصرفش چقدره

واسه این پوزخند گذاشتم که کاراش با هم همخوانی نداره ...

عزیزم اصلا نمیدونم چند وقته همش حاشا میکنه که نمیکشه

اره خودمم گیجم ...بعد به ظاهر یه مهندس معقول و موجه بنظر میاد

الان که حتما اینطوره ولی ده سال دیگه رو ادم نمیدونه خیلی ریسکه

تو خودت انقد قدرت داری شخصیتی و مالی که اگه لازم شد خودتو بچتو از زندگی ناجور نجات بدی؟ حق حضانت بگیر 

لطفا درخواست دوستی ندید