2777
2789

داشتم با دوستم حرف میزدم گفتم فک کنم دیسک گردن دارم گاهی دستم درد می گیره یا زیر بغلم گفت زود برو دکتر ممکنه قطع نخاع بشی خدای نکرده

اون موقع تا حالا اوقات ندارم اصلااا

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

نه بابا ولی برو دکتر زودتر خوبش کتی بهتره

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا 

مامان من داره 

دارو هم مصرف نمیکنه 

فقط وقتایی که زیاد کار میکنه میگه درد میکنه گردنش... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه ولی حتما برو دکتر که پیشرفت نکنه. دردات بیشتر نشن. ورزشای مخصوص می ده. بعضی کارا رو می گه نکن. وس ...

نی دونم ارتوپد برم یا مغز و اعصاب؟؟

نه بابا مامان من داره دارو هم مصرف نمیکنه فقط وقتایی که زیاد کار میکنه میگه درد میکنه گردنش...

عرثزیزم مامانت ارتوپد میره یا مغز و اعصاب؟؟من برم خودم عکس بگیرم ببرم یا برم مغز و اعصاب نوار عصب بگیره

عرثزیزم مامانت ارتوپد میره یا مغز و اعصاب؟؟من برم خودم عکس بگیرم ببرم یا برم مغز و اعصاب نوار عصب بگ ...

یه دوره ای مغز و اعصاب میرفت 

الان دیگه دکترم نمیره🤧😵‍💫

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نی دونم ارتوپد برم یا مغز و اعصاب؟؟

هر دو می شه. ارتوپد برو. اصلا شاید دیسک نداشته باشی و یه گردن درد معمولی باشه. ولی اگه دیسک باشه هم از الان مواظب می شی پیشرفت نکنه. هیچی نمی شه. اصلا نگران نباش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هر دو می شه. ارتوپد برو. اصلا شاید دیسک نداشته باشی و یه گردن درد معمولی باشه. ولی اگه دیسک باشه هم ...

باشه مررسی