2777
2789
عنوان

حوصله هیچ کسی رو ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 78 پست
چی بگم والا مسجد یه ماه رفتم همه پیر پاتال بودنیکی دوتا جوون محجبه هم بودن که از دماغ فیل افتاده بود ...

فداتشم🤍

انشاالله کوچولوت که به دنیا بیاد سرگرم میشی از تنها درمیای

الان هم سعی کن سر خودتو گرم کنی

با آشپزی...ورزش های مناسب...کتاب....خیاطی...

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی خب با شوهرت برو قدم زدن...یا اسنپ بگیرین با هم برین کافی شاب هوایی عوض کنید تو هوای سرد نوشی ...

شوهر هست مگه؟🤣

خدایی تو تصورت نمیگنجه یه نفر شوهرم ماهی چند روز بیاد سر بزنه بره؟

من خیلی بدبختم😭😭😭

فیلم کلی دانلود کردم حوصلم نمیکشه ببینم دوستم کجا بود من دوران مدرسه یه شهر بودیمبعد دانشگاه هم همه ...

آها

به تنهایی اینقدر بد نگاه نکن

تنهایی اینقدر هم ترسناک نیست

نه بیرون میرم نه با دوستام حرف میزنم

فقط خانوادم رو دارم

منم از گوشی حالم به هم میخوره دیگه

ولی خب تنها سرگرمی فیلم دیدنه 

میتونی امتحان کنی

به این فک کن من۹ماه تمام فقط درازکشیدم وبیشترین کاری که کردم دسشویی رفتن بودباشوهری که غرغروترین مرد ...

غر غر هم نعمته 

دور از جونت من سگم دور و برم نیست پارس کنه

تنهایی بدترین درده

خراب بمونه شهرمونوآشپزی هم تنها تنها به چه دردم میخوره؟بعد انقدر افسردگیم شدید شده یه ظرف شستن ساده ...

حق بهت میدم عزیزم

بیشترش بخاطر تنهایی هست 

تنهایی خیلی ادمو عذاب میده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
حق بهت میدم عزیزمبیشترش بخاطر تنهایی هست تنهایی خیلی ادمو عذاب میده

تنهای بهتر از دوست و ادم‌سمی که بیاد مدنی با مشکلات و دردسر درگیر کنه 

بعضیا میان چنان ضربه ایی میزنن تا مدتها درگیر و گرفتاری 

آهابه تنهایی اینقدر بد نگاه نکنتنهایی اینقدر هم ترسناک نیستنه بیرون میرم نه با دوستام حرف میزنمفقط خ ...

فیلم امتحان کردم فایده نداره

بازم خانواده بدرد بخور داری خداتو شکر کن

من این تتهاییم الان نیست که

کلا از بچگی درگیرشم

بعد لزدواج عمیق تر شد خیر سرم شوهر کردم 

بخاطر همینه دیگه خیلی وحشتناک شده تنهاییم

تنهایی من باهر تنهایی ای که فکر شو کنی فرق داره

نال من عمیققققه 

کسی رو ندارم

تنهای بهتر از دوست و ادم‌سمی که بیاد مدنی با مشکلات و دردسر درگیر کنه بعضیا میان چنان ضربه ایی میزنن ...

من کاری به اون‌وجهه نراشتم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه بیاد انقدر سرگرم میشی تنهایی یادت میره هفته چندمی

هفته ۲۱ هستم

امیدوارم همینطور باشه 

حالم خیلی بده میگم فقط زایمان کنم  برم روانپزشک 

آخه روانپزشک میخواد چیکار کنه؟

زندگی سگی منو که سگ توش ریده باید درست بشه تا منم درست بشم