2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در پاسخ به عنوانت که گفتی شما باشی چیکار میکنی.

من باشم منم بلاکش میکنم.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

نه اگه آدم مهمی برام بود نزدیک بود بعد خم اگه ابراز احساسات درست رو بلد بود مشکلش رو مطرح می کرد

ولی چرا ته دلم ناراحت میشدم یکم 

ولی مثلا شاید یه روز براش ناراحت بودم 

نه اگه آدم مهمی برام بود نزدیک بود بعد خم اگه ابراز احساسات درست رو بلد بود مشکلش رو مطرح می کرد

اصلا من موندم تو این رفتارش

یه آدم سید با تحصيلات بالا

نمی دونم چرا رفتارش با من عوض شد