2777
2789

اگه برام مهم باشه بله وگرنه فقط برام سوال میشه ک چرا بلاک شدم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اصلا من موندم تو این رفتارشیه آدم سید با تحصيلات بالانمی دونم چرا رفتارش با من عوض شد

بعضیا اینجورین ابراز احساسات بلد نیستن

ناراحت میشن نمیگن یهو فاصله میگیرن

البته احتمالش هست که شخصی ایشون رو نسبت به شما بدبین کرده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا اینجورین ابراز احساسات بلد نیستنناراحت میشن نمیگن یهو فاصله میگیرنالبته احتمالش هست که شخصی ای ...

اخه کی

ما دو تا خانم هستیم

بهشون پیام تبریک تولد پيشاپيش دادم با لحن تند و عصبانیت گفتن هدیه چیزی ازت قبول نمی کنم من به خدا فقط قصدم تبریک بود

یعنی قبل این اتفاق حضوری باهم دیدار داشتین دعوایی کردین بحثی پیش اومده یا سال تولد پیش براش کادو گر ...

نه بحثی چیزی نبوده بین مون

پارسال هم یادمه تبریک گفتم استیکر فرستادم 

یعنی قبل این اتفاق حضوری باهم دیدار داشتین دعوایی کردین بحثی پیش اومده یا سال تولد پیش براش کادو گر ...

من خبری ازش نداشتم گفتم بزار یه پیام بدم واسشون احوالپرسی کنم دیگه بعد پیام تبریک تولدشون بهش پیام نداده بودم خیلی وقت بود ندیده بودم شون