2777
2789
عنوان

انگار شور وشوق زندگی ندارم

86 بازدید | 15 پست

چندین بار با تیغ و چاقو جاهای مختلف بدنموزدم قرص اعصاب خوردم خواستم از بلندی خودمو بندازم پایین بعضی وقتا انگار میل و انگیزه و علاقه ای واسه زندگی ندارم انگار هدفی ندارم نمیدونم چی میخوام از زندگی احساس میکنم سربارم کسی دوسم نداره همه طردم میکنن مسخرم میکنن کسی درکم نمیکنه سربازی چون لیسانس داشتم بهم کارت قرمز ندادن ولی درعوض معاف از رزم و نگهبانی و حمل اسلحه و رژه واینا کردن و بردن اداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا برای معلمی و بانک میخوان ولی من یه کم ... تشریف دارم حوصله هفت خوان رستم ندارم

بیا!!!!!

مرد گنده خودتو جم کنن خب!!اخه مگه میشه بدون سختی کشیدن به بهترین موقعیت ها برسی! 

توی مملکت ایران سریعع ترین راه برای رسیدن به درآمد درس خوندنه

از هرر کی هم میخوای بپرسی همینو بهت میگن... 

از من گفتن بود..... 

چرا برای معلمی و بانک میخوان ولی من یه کم ... تشریف دارم حوصله هفت خوان رستم ندارم

آزمون استخدامی معلمی برای مردان راحت تر میگیرن ثبت نام کنید حتما میتونید قبول بشید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
بیا!!!!!مرد گنده خودتو جم کنن خب!!اخه مگه میشه بدون سختی کشیدن به بهترین موقعیت ها برسی! توی مملکت ...

این چه ربطی به وضعیت روانی من داره من چهارپنج ساله اینجوریم از وقتی سرباز شدم همش افسرده و عصبی و ناراحت و بیانگیزه 

این چه ربطی به وضعیت روانی من داره من چهارپنج ساله اینجوریم از وقتی سرباز شدم همش افسرده و عصبی و نا ...

خیلی ربط داره برادر من خیلی!! 

آب اگه راکد باشه؟  خب 

میگنده!!! 

عین روح و روان آدم

بیا!!!!!مرد گنده خودتو جم کنن خب!!اخه مگه میشه بدون سختی کشیدن به بهترین موقعیت ها برسی! توی مملکت ...

پس چرا پارتی دارا و خانواده جانباز شهدا و یه عده بیسواد به بهترین موقعیت ها رسیدن اونوقت ما باسوادا باید کارگری کنیم؟

پس چرا پارتی دارا و خانواده جانباز شهدا و یه عده بیسواد به بهترین موقعیت ها رسیدن اونوقت ما باسوادا ...

ارع توی این مملکت ظلم هست

تا دلت بخواد

کتمان هم نمیکنم 

ولی لطفا

مسئولیت زندگیتو بپذیر

حتی اگه گندی که خودت نزدی و تقصیر خودت نبوده ولی

تو مسئولشی!