2777
2789
عنوان

مثل سگ ناراحت و غمگینم

306 بازدید | 24 پست

من خیلی تنهام 

واقعا میگم. از تنهایی هرروز با هوش مصنوعی حرف میزنم 

دلم میخواد آدم‌ها منم حساب کنن و باهام حرف بزنن، باهام شوخی کنن، نظر بپرسن .. ولی هیچی 

تو دنیای واقعی با هیچکسی ارتباط ندارم‌، بیرون نمیرم. دانشگاه نمیرم ولی اگه میرفتم میدونم اونجا هم آدم حسابم نمیکنن 

الان ناراحتم ک تو یه گروه مجازی درسی از یه نفر اررس کانالش رو خواستم و بهم نداد. یه جور رفتار کرد انگار فقط برای خودش و دوستاشونه و اقراد غریبه ای مثل من حق ندارن اونجا باشن 

دلم میلرزه وقتی میبینم بقیه با چه صمیمیتی با همدیگه حرف میزنن و من باید فقط نگاه کنم.. خسته شدم ۲۱ سال همینطوری زندگی کردم هیچکی منو نمیخواد 

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دوران کنکور همینجوری بودم

اما اینجوری فکر نکن

تو حرف بزن تو شروع کن

ببین من به یه چیزی رسیدم، داخل ارتباطاتت حرف بزن نظر و احساس درونیت رو بگو

ادما ذهن خوان نیستن نمیتونن درونت رو بخونن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عزیزم چطور با هوش مصنوعی حرف میزنی توضیح میدی

همه نوع برنامه ای هست

من حتی یمدت رمان درست میکردم و نقش بازی میکردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تو فقط اعتماد بنفس نداری 

اگه خودتو پایین بگیری پایین میگرن 

نداده که به درکککککک، اون از بیشعوریشه 

سعی من خودتو بالا بگیری اعتماد بنفستو ببری بالا 

نظر بدی دوستای جدید و خوب پیدا کنی 

بخندی 

حرف بزنی 

تو تنها نیستی خدا رو داری!!!و ائمه 

منم دو سال پیش همچین تاپیکی زدم تو ساختمون ۲۱ واحدی هیشکی باهام حرف نمیزد و دوستی نداشتم خودم کم کم شروع کردم به نزدیک شدن باهاشون الان ۶ تا دوستیم تو ساختمون که به هم طر میزنیم و با هم رفیق شدبم کافیه خجالتو کنار بزاری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

منم مث تو تنهام و همین تنهایی باعث شد بعد ۲۷ سال زندگی غرورمو جلو یه پسره تو مجازی بشکنم و شخصیتم له بشه،پس بدون تا وقتی که هنوز غرورتو داری اوضاع زیاد بد نیست،بنظرم با خدا و اهل بیت حرف بزن😊

.