اگه دوستتون به دروغ به خانوادش بگه با شما میخواد بره جایی ولی بره خونه دوست پسرش بمونه چی می گید؟
من نمی دونم چی کار کنم ممنون میشم کمکم کنید چون دویت ندارم به اسم من بره
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
در حالت عادی هیچی ولی اگه مادرش زنگ زد میگم با من نیست
چون همین دختر اگه اتفاقی بیافته براش ،اولین کسی که پلیس سراغش میاد شمایید
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آخ آخ آخ چقدر از این دوران داشتم اگه بدونم اتفاقی قرار نیست براش بیفته قطعا باهاش هماهنگ میشم ولی بهش تاکید میکنم اگه اتفاقی افتاد برات حتما به خانوادت میگم ک پیش من نبودی