اگه دوستتون به دروغ به خانوادش بگه با شما میخواد بره جایی ولی بره خونه دوست پسرش بمونه چی می گید؟
من نمی دونم چی کار کنم ممنون میشم کمکم کنید چون دویت ندارم به اسم من بره
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
امکان ارتباط با مادرشو ندارم یعنی اون اصلا من و نمیخواد ببینه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب عزیزم اگه اتفاقی برای دوستش بیفته اونوقت میان یقه ی این خانم رو میگیرن همیشه باید بدترینوحالت رو در نظر بگیری پس اینهمه فیلم برای چی میسازن دوره زمونه عوض شدهدهمه پسرا هم عوضی و اشغالن
ب ننش راستشو بگو البته اگه ازت اتو نداره و قبول نکن چون اگه اتفاقی براش بیفته کاسه کوزه ها سر تو میش ...
شماره مامانشو ندارم اصلا من راضی نیستم داره به مامانش با اسم من دروغ میگه خوشم نمیاد
چون دوستش نیستم اصلا موقع کارش یاد من می افته اصلا دلم میخواست شمارشو داشتم به مامانش میگم دخترش ج ن دس
برا من مهم نیست اگه امکانش بود ب مامانش میگفتم چون مامانش فکر میکنه دختر چادریش خیلی گله