2777
2789
عنوان

دوستتون بره خونه دوست پسرش به مامانش بگه با شمارفته بیرون چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 49 پست
راستشویا اینکه من نمیدونم با من که نبود

امکان ارتباط با مادرشو ندارم یعنی اون اصلا من و نمیخواد ببینه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو جدی گفتی؟؟؟ وجدانا چجور دلت میاد

خب عزیزم اگه اتفاقی برای دوستش بیفته اونوقت میان یقه ی این خانم رو میگیرن همیشه باید بدترینوحالت رو در نظر بگیری پس اینهمه فیلم برای چی میسازن دوره زمونه عوض شدهدهمه پسرا هم عوضی و اشغالن

🤣دوستام  همیشه اینکارو میکردن  الان هم ازدواج کردن 🤣 همیشه خاطره هاشو مرور می‌کنیم میخندیم 

بیچاره من مجبور بودم کلی به مامان هاشون دروغ بگم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ب ننش راستشو بگو البته اگه ازت اتو نداره و قبول نکن چون اگه اتفاقی براش بیفته کاسه کوزه ها سر تو میش ...

شماره مامانشو ندارم اصلا من راضی نیستم داره به مامانش با اسم من دروغ میگه خوشم نمیاد

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
شماره مامانشو ندارم اصلا من راضی نیستم داره به مامانش با اسم من دروغ میگه خوشم نمیاد

بگو من پشتیبانیت نمیکنم و جوابشو دیگه نده نمیشه ک ب اسم تو خراب کاریهاشو انجام بده ک تو رو بد نام میکنه

واقعا که اصلا دوست پایه ای نیستی هاااا

چون دوستش نیستم اصلا موقع کارش یاد من می افته اصلا دلم میخواست شمارشو داشتم به مامانش میگم دخترش ج ن دس

چون دوستش نیستم اصلا موقع کارش یاد من می افته اصلا دلم میخواست شمارشو داشتم به مامانش میگم دخترش ج ن ...

اگر دوستنداری به اسم تو بگه به هر دلیلی به خودش بگو بگو من اگه کسی بهم زنگ زد یا پرسید نمیگم تو با من بودی 

اینو جدی گفتی؟؟؟ وجدانا چجور دلت میاد

برا من مهم نیست اگه امکانش بود ب مامانش میگفتم چون مامانش فکر میکنه‌ دختر چادریش خیلی گله