2777
2789
عنوان

کیا نماز شب میخونن اینجا🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
اسی ازت خواهش میکنم اگر نماز خوندی برای من دعا کن حالم بده از درد نمی‌دونم چیکار کنم فردا امتحان دار ...

الهی فداتشم چشم عزیزم حتما 

الانم برات حمد خوندم❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

الهی فداتشم چشم عزیزم حتما الانم برات حمد خوندم❤️

قوربونت برم 

فقط خدا می‌تونه بهم رحم کنه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید عزیزم خودمم امشب تو فکر بودم که شروع کنم نماز خوندن اگه بشینی فکر کنی میبینی این دنیا ماندگار ن ...

آره واقعااا همینطوره 

کاش خدا ببخشه هممون‌رو🥺❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

آره واقعااا همینطوره کاش خدا ببخشه هممون‌رو🥺❤️

انشالله که میبخشه من قبلا خیلی از مرگ میترسیدم ولی الان نمیترسم نمیدونم چرا ولی امید دارم خدا بخشنده تر از این حرفاست که بنده ای ظعیفی مثل ما رو. بخواد تنبیه کنه مگر حق مردم گردنمون باشه و اونا نبخشن الهی چه دلی از دستمون نشکنه

چیشده عزیزم؟ از لحاظ روحی خوب نیستی یا جسمی؟

جسمی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣