2777
2789
عنوان

امروز رفتم خیاطی همه میگفتن چقد خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 215 پست

واووووو

زیبا عکس بده ببینم😍

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توهمات یک نینیسایتی پارت ۲۷۷۳۴۷۸۸۴۳۵۸۸۴:

😐خیلی عجیبه چند نفر بهش گفتن خوشگل؟!

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

من یه بار رفته بودم آرایشگاه دیدم سالن داره و همکارش هی میگن وای چقد خوشگلی

چه موهایی

چه لباسی

خلاصه انقد تعریف کردن که نگو

بعد یه چند دقیقه یه دختر دیگه اومد توو،دیدم هرچی بهدمن گفتن دارن به اونم میگن🤣🤣🤣🤣🤣

پز زیر پوستی بید  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب عزیزم ما تانبینیمت چجوری بفهمیم بهت راست گفتن یا نخ

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
آیا وقت آن فرا نرسیده عکس خود را بگذاری؟

😂🤦🏼‍♀️

آنِخ ماهو: