2777
2789
عنوان

اصن درک نمیکنم هدف خدا از افرینش من چی بوده😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 45 پست
جذاب باشه سرمایه گزاری میکنم روت 😅بیا اینم هدفت از خلقترفتیم سمت اهداف بلند مدت و تغییر 😉

این چ هدفی بود🤣چ کسل کننده

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

پا به سن بذاری متوجه میشی که خداوند حتی مورچه هم بدون هدف خلق نکرده شما رو اعتماد به نفست رو خودت کا ...

بابا رفتم ویدیو کال با خودم 😂از خودم متنفر شدم

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ما حکمت خدا رو نمیفهمیم، دلیل نمیشه ک نیست

شاید هنوز نمیتونیم درکش کنیم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ژیهو رولینگ آینده داره به وجود میاد 🤨

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان من هر کاری کرد بمیرم نتونست😐

زعفرون خورد تشکا رو گذاشت رو خودش آمپول زد حتی 😐

ولی نمردم😐

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

شاید یه جایی تو عمق تاریکی ،نوری رو به دل کسی نابودی که باعث شده زندگیش زیرو  رو بشه 

شاید خودت هیچوقت درک نکنی اما مطمینا آدم هایی که کنارت هستند می تونن بفهمم که خدا واسه چی تو رو آفریده 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
گل زیاد درست کرده بوده دیده حیفه حروم بشه ماها را قالب زده

😂😂😂قشنگ بود

ژیهو رولینگ آینده داره به وجود میاد 🤨

جی کی رولینگم

مامان من هر کاری کرد بمیرم نتونست😐زعفرون خورد تشکا رو گذاشت رو خودش آمپول زد حتی 😐ولی نمردم😐

مامان منم امپول زده بود برا سقط🤣

شاید یه جایی تو عمق تاریکی ،نوری رو به دل کسی نابودی که باعث شده زندگیش زیرو رو بشه شاید خودت هیچوق ...

متوجه بند اولت نشدم نوری به چی

اره واقعا منم زندگیم میبینم همینو میگم ک هدفت چی بود از خلقتم

هیع