2777
2789
عنوان

اصن درک نمیکنم هدف خدا از افرینش من چی بوده😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 45 پست
برا اینکه تو الان با خلقت بی خواصت یاد خدا بیفتی😂هرچند بی خواص نیستی

خدایا 🤣

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا من که فکنم واسه بهره تماشای جهان بوده البته خدا جونم شوخی میکنم دمت گرم وگرنه !

هیع خداجون شکرت😂

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

خدا میخواسته وقتی بقیه بنده هاش ناراحت میشن از خودشون ناراضی هستن تو رو نشون بده بگه تو ک بابا از ای ...

هیع😂

گر من را نمی آفرید انگار اجاقش کور بود

چقدر شعر قشنگی بود سروده کیه

عبرت آیندگان !! 😅🤣خودت سر شوخی رو باز کردی 🤣😅

زندگیناممو کتاب کنم پس🤣

زندگیناممو کتاب کنم پس🤣

جذاب باشه سرمایه گزاری میکنم روت 😅

بیا اینم هدفت از خلقت

رفتیم سمت اهداف بلند مدت و تغییر 😉

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan