من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رشته تاپ میخوای اره خیلی سخته باید همه چیزو رها کنی ، درضمن تو این مدت کم فکر نکنم بتونی همه شم جمع کنی داوطلبان هم زیاد هستن درکل زحمت زیاد داره ، ولی نشدنی نیست.
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
عزیزم پیرا کلی رشته میشه هدفت رو اول درست معلوم کن
من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
واقعیتش سخته ببین برای اینکه واقع بینانه بری سمتش میگم من رتبه تجربیم ۲۶ هزار شد چیز خوبیم قبول نمیشدم ولی عشق معلمی داشتم ومدم انسانی شرکتکنم ریاضی انسانیارو ۵۰ درصد راحت میزدم ولی تو تجربی وضعیتم نمیشه گفت خیلی خوب بود چه بسا متوسط. تنها نقطه قوتت میشه عربی و ادبیات چیزایی که مهمه زیست شیمی فیزیک و ریاضی