2777
2789
عنوان

چرا هرچی میگذره داغ عزیزم بیشتر میشه 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
روحش شاد عزیزم برادر منم سرطان داشت متاسفانه ما خیلی خیلی دیر فهمیدیم وقتی که کار از کار گذشته بودنه ...

همش میترسم

تا میگه یجاییم درد میکنه میمیرم و زنده میشم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای داداشییی جیگرم و اتیش زدی داداش😭😭😭😭خواهر بمیرم واست منم یک ساله برادرمو از دست دادمروح برادر ...

ممنونم عزیزم روح داداش شمام شاد خیلی داغ سختی گاهی از زنده بودنم خجالت میکشم

اره دقیقا مثلا سال ۱۴۰۱ شب یلدا بود خونه پدرم مریض بود یه عکسم گرفتیم من نه پارسال و نه امسال اصلا د ...

اره این حسا تا مدتها میمونه ولی برا منم همیشه تازست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
خدا رحمتش کنه. از طرفش صدقه خیلی بده. ان شاء الله خدا بهتون صبر بده

ممنونم عزیزم خودش وقتی زنده بود همیشه صدقه میداد هیچوقت بدون صدقه از خونه بیرون نمی‌رفت 

ممنونم🖤

خدا رحمتش کنه عزیزم. کاملا درکت میکنم. بابا جونم ۹ سال پیش فوت کرد همش ۵۲ سالش بود. هنوز داغش برام ت ...

منم داداشم ۴۰ سالش بود همش میگفت خوب بشم یه ماشین بخرم کلی رویا داشت همه آرزوهاش رو به خاک برد آخ که آدم دوست داره بمیره

همش میترسمتا میگه یجاییم درد میکنه میمیرم و زنده میشم

نه عزیزم نترس طبیعی این حسا منم خیلی فوبیا مرگ عزیز دارم بعد داداشم ولی خدا تقدیر همه رو یه جور نمیچینه