2777
2789
عنوان

● مردمان امپراطوری گوگوریو روزگارتان را چگونه می‌گذرانید ●

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 105 پست
تاااکسی از کدام امپراطوری می آیید شما ؟؟؟ امپراطور تاااکسی چه کسی است ؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁😂😂😂😂

بزار اسم امپراطوریمو نگم ابروشو نبرم😁😂😂

تاکسی همون گاریه سرورم😅😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استااااااد من شاگرد شمام

فداتتت

شاگرد!بارو بندیلتو جمع کن بریم همین الان😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

منو این همه خوشبختی محاله محاله، عالیجناب به سلامت باد با کمال میل قبول میکنم

امپراطوررری به عزیزااانی همچون شمااا محتاااج است ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
نصف امپراطوری را با طوماری رسمی به نامتاان خواهم زد ....

خاموش باش

امپراطوری ما را با این طوماری بخشیدی و دیگر چیزی نمانده.. 

از امپراتوری ما فقط توری مانده 

همه را به فنا دادی رفت 

به خودت بیا مرد 

زنده باد امپراطور زمرد🙋🏻‍♀️روزگار به سختی میگذرد نمک گران شده و هوا در چوسان آلوده است ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...پوزش میطلبیم از شماا مردمان گوگوریو 

از شماا شریفااان که درود بر تک تکتان بااد حتما در دستور کارهایمان ضمیمه خواهیم کرد دستور خواهم داد نمک را ارزان کنند و برای آلودگی ریزگرد ها در امپراطوری اقدام کنند ...

😁😂😂😂😂بزار اسم امپراطوریمو نگم ابروشو نبرم😁😂😂تاکسی همون گاریه سرورم😅😂😂😂

بله درست است گاااری...هرطور که صلاح میدانید ...😁😁😁

بله درست است قدردان پیشگوی اعظم هستیم و از پروردگارم خواهانم رونق امپراطوری ام را در آینده و اگر چنی ...

باشد که امانتدار قابلی باشم، همه سعی و تلاش خودم را میکنم تا امپراطوری را نجات دهم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
خاموش باشامپراطوری ما را با این طوماری بخشیدی و دیگر چیزی نمانده.. از امپراتوری ما فقط توری مانده هم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣...جدی نگیر ای دوست من امپراطوری ها آمده امپراطوری ها رفته شااه و گداها مردند دنیااا به جاا مانده

بی کفایتی درباریان امپراطوری اینطور مردمم را معترض کرده ...