2777
2789
عنوان

هرکی راجب سرترالین (اسنترا)اطلاعات داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این داروها عوارض زیادی داره بخواد مداوم و سرخود مصرف کنه بعدا قوز بالا قوز میشه براش

من خودم چندین ساله مصرف میکنم

دکترم بهش نگفته بوده قطع کنه در واقع ایشون سرخود قطع کرده هنوز درمانش کامل نشده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
چرا دوره طولانی نشه؟؟؟پزشک به من گفت تا هروقت حالت بده بخور

به این خاطر که باعث ایجاد وابستگی زیاد میشه و این باز خودش یه مشکله

و به مرور عوارضشم خیلی تاثیر میذاره

من خودم تجربه داشتم و  دوستانه بهتون میگم زندگی تون رو وابسته به دارو نکنید🤍🌱

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
به این خاطر که باعث ایجاد وابستگی زیاد میشه و این باز خودش یه مشکلهو به مرور عوارضشم خیلی تاثیر میذا ...

درست میگی عزیزم ولی گاهی وقتا راهی نیست 

یهو بغض میکنم که اون لحظه با بیرون رفتن و ورزش و..

اصلا اوکی نمیشم و تاثیری نداره

واقعا راهی جز این ندارم 

حتی اگر مجبور باشم تا اخر عمر بخورم میخورم چون باز معده درد و عصبی بودن و .. اومده سراغم

به این خاطر که باعث ایجاد وابستگی زیاد میشه و این باز خودش یه مشکلهو به مرور عوارضشم خیلی تاثیر میذا ...

بله ۱۰۰٪ اینی که میگید درسته،من خودم بیشتر از ۶ ماه مصرف نکردم،عوارض خودشو داره ولی گاهی خوردنش بهتر از نخوردنشه و خیلی کمک کنندس

درست میگی عزیزم ولی گاهی وقتا راهی نیست یهو بغض میکنم که اون لحظه با بیرون رفتن و ورزش و..اصلا اوکی ...

عزیزم انشاالله که حالت خوب خوب میشه و جوری که نیاز به دارو نداشته باشی ولی تا اونموقع با مشورت پزشک و به طور منظم و سروقت داروهاتو بخور❤

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
بله ۱۰۰٪ اینی که میگید درسته،من خودم بیشتر از ۶ ماه مصرف نکردم،عوارض خودشو داره ولی گاهی خوردنش بهتر ...

بله منم تاکید دارم که دوره درمانی رو کامل کنید و سروقت و منظم دارو ها رو مصرف کنید❤

با اینحال انشاالله حالتون خوب میشه و دیگه نیاز به دارو ندارید🌱

خدایا دوستت دارمممم ❣❣