2777
2789
عنوان

عروسها چرا انقدر درگیر خاهر شوهرن

511 بازدید | 53 پست

من با عروسمون کاری ندارم حالم خوب نیست خونه خودمم وقتی خونه مادرمم هستم همش دلار کشیدم از بی‌حالی یجا همش با برادرم دعوا میکنه ک این رفتارهای خاهرت بی احترامی ب منه نمیدونم چیکار کنم سعی کردم کلا خونه مادرمم نرم باز برادرم بعد یک ماه میخاد بیاد ی سر بزنه بهم باهاش دعوا میکنه نرو خونه خاهرت

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنن هنره بدجنس بودن صرفا چون شوهر تور کردن و اون شوهر برادر شماست

آدم نرمال اینجوری نیست کسی که مشکل داره اینطوری رفتار میکنه که متاسقانه درمان نداره

تو نی نی سایت خیلیا رو دیدم اینجورین

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
نمیدونم والا اینجا یا عروس از خواهرشوهر بد میگه یا خواهرشوهر از عروس...دوری و دوستی بهترین راهه

نمیذاره دوری و دوستی هم اصن کاریش ندارم همش درگیر منه من حال جسمی بده توقع داره بلند شم برم بیام خب نمیتونم چکار کنم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

یه سریا کلا مریضن خدا وارد هیچ خانواده ای به هیچ نسبتی نکنتشون 

من اگه یکی اسی اینطوری بهم میگفت و آنقدر پرو بود برام مهم نبود نسبتش چیه پا میشدم دو تا بتوچه بهش میگفتم میگفتم حالا گمشو از خونه مامانم بیرون سلیطه 

واقعا یه سری زنا استاد بهم زدن خانوادن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خونه مامانته ب اون ربطی نداره دوست نداره نیاد.چقدر از این زنای لوس و غر غرو بدم میاد

اخه ببین قبلا خیلی حواسم بهش بود همه کاری میکردم واسش الان نمیتونم اعصابم رو همش میریزه بهم آخه چکار برادرم داری خب نمیتونم بلند شم دلم میخواد اروم تو اتاق درآ بکشم

خب راست میگه وقتی میاد تو دراز کشیدی و تحویلش نمیگیری نباید ناراحت بشه؟حداقل اون تایمی که میاد یکم باهاش خوش و بش کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....