2777
2789

من یه اداره ایی رفتم دو ماه پیش ،آقاهه شمارم رو برداشت و خلاصه هر دوهفته یک بار زنگ میزد چیشد کارت درست شد و اینا،یه بار که زنگ زد من سرکار بودم،گفتم مشتری دارم نمیتونم صحبت کنم،این دیگه زنگ نزد تا چند وقت،امروز دوباره همون اداره رفت ،چند تا پیام داد منم جواب دادم،گفت بعد از ظهر زنگ میزنم،منم چیزی تو پیام نگفتم،الانم زنگ نزده،این فاز ش چیه؟چرا با دست پس میزنه با پا پیش میکشه؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم سمی هست هول از اونهاس واسه رابطه میخواد

از کجا فهمیدی؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

لج کرده 

برا منم اتفاق افتاده کسی که خیلی بام خوب بود الان روشو بر میگردونه ازم  دلخوره از چی نمیدونم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

هوله

برای سرگرمی قطعا با ادمای زیادی در تماسه و تو اب نمک داره به اصطلاح

رابطتون الان دقیقا چیه؟پارتنر همین یا دوست هم؟

هیچ کدوم،خیلی محتاط رفتار میکنه 

من از این دسته ادم ها تجربه خوبی ندارم

ادم علاقه مند به ارتباط مستقیم میگه من ازت خوشم اومده و اگر مایلی بیشتر اشنا شیم

از این ادمایی که بدون اینکه اسم خاصی بذارن تو رابطه و همش نزدیکت شن وابستت کنن بعد سرد و گرم شن و بعد تو بهشون بگی چرا اینطوری میکنی اونام بگن من اصلا قصد و نیتی نداشتم نزدیک شدم تو خودت جوگیر شدی بد برداشت کردی چیزی بین ما نیست 

برات چیزی درنمیاد

لج کرده برا منم اتفاق افتاده کسی که خیلی بام خوب بود الان روشو بر میگردونه ازم دلخوره از چی نمیدونم

من کاریش نداشتم،خودش کلی امروز پیام داد ،رفتاراش برام عجیبه

من کاریش نداشتم،خودش کلی امروز پیام داد ،رفتاراش برام عجیبه

منم کاریش نداشتم احتمالا یکم از همیشه کمتر بهش محبت کردی اونم نه عمدا 

ولی اون برداشت دیگه کرده 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
منم کاریش نداشتم احتمالا یکم از همیشه کمتر بهش محبت کردی اونم نه عمدا ولی اون برداشت دیگه کرده

آره امروز دیدمش سلام نکردم،بعد همون موقع پیام داد خوبی خوش اومدی و اینا