2777
2789
عنوان

امتحانام گند زدمم😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
یادش بخیر همین شما بودم سه تارو کند میزدم بقیشو میگفتم بیست بشم این سه تا هیچی نیست توش معلوم نیست غ ...

😂😂منم میگم خب حالا اینا رو ک خراب  کردم ایشالا بقیش خوب میدم میرم دوباره میرینم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اصلن در طول سال هم میخونم

آخه خیلی بعیده در طول سال خوب خونده باشی و توی فرجه هم خوب بخونی و زیر ۱۰ شی

من واقعا میخوندم ولی هم زبانم ضعیف بود و هم امتحانش خیلی سخت بود ، ۱۲ و خورده ای شدم. کلاس زبان نرفته بودم

تنها باری که زیر ۱۰ شدم یه امتحانو وقتی بود که واقعا کم خونده بودمش

اگه واقعا خوندی و اینطوری شده حتما مشکل از شیوه ی خوندنت هست، سعی کن درستش کنی

موفق باشی🌻🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها یه سوال صادقانه اگر یه پیجی جزوه خلاصه رنگی تاریخ داشته باشه برای مرور که نکات مهم رو بگه می‌ ...

ممنونم چقدر همه جواب دادید 😂😂😂

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
موقع خوندن تمرکز کافی داری؟ من به شخصه قبلا خیلی بد میخوندم دو خط میخوندم هی گوشی چک میکردمالان خیلی ...

این کارایی که خودم میکنم حالا نمیگم حتما تاثیر داره و عالیه🙂😂

اول اینکه تایمر میزارم رو ۲۵ دقیقه و گوشیو میزارم کنار اصلا سرش نمیرم بعد ی تیکه برگه برمیدارم هی خطی که میخونم برگه میزارم روش که چشمش دوباره بهش نیوفته چون خیلی وسواس دارم هی برمیگردم دوباره میخونم بیخودی وقتم میره 

و خیلیییی خیلییییی سعی کن تمرکز داشته باشی و حواست فقط به مفهوم متنی باشه که میخونی 

بعد ۲۵ دقیقه ۵ دقیقه استراحت کن ... این کار باعث میشه مثلا اگه یک ساعت و نیم با خستگی و انرژی پایین میخونی ۲۵ دقیقه ولی با تمرکز و انرژی بالا بخونی 

و این برگه گذاشتن و سر گوشی نرفتن خیلیییی تو زمان کمکت میکنه منی که قبلا دو صفحه رو تو نیم ساعت میخوندم با این کار تو نیم ساعت نزدیک ۵ ۶ صفحه خوبه خوب میخونم 

بعد از هر درس ی سری نمونه سوال نهایی حل کن نزار مثلا چند تا درس بخونی بعده سوال حل کنی ک ی وقت قاطی کنی 

قرار هم نیست از خودت آزمون بگیری سوالات بزار جلوت هرچی بلد بودی حل کن هرچی بلد نبودی همون موقع از رو کتاب ببین و دوباره اون مطلبی که یادت رفته بود رو در قالب سوال بخونش 

همین دیگه.. موفق باشی ❤

بچه ها یه سوال صادقانه اگر یه پیجی جزوه خلاصه رنگی تاریخ داشته باشه برای مرور که نکات مهم رو بگه می‌ ...

انسانی ها فکر کنم بیشتر به دردشون بخوره من تجربی ام فقط یک سال تاریخ عمومی داشتیم با ضریب پایین معمولا این یک سالو با کتاب و سوال و اینا ی نمره ایی میگیرن 

انسانی ها فکر کنم بیشتر به دردشون بخوره من تجربی ام فقط یک سال تاریخ عمومی داشتیم با ضریب پایین معمو ...

خیلی ممنونم عزیزم از اینکه جواب دادید 😘♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن