2777
2789
عنوان

💙تساوی جنسیتی آره یا نه

86 بازدید | 5 پست

چیزی که امروز زیاد به گوش میرسه تساوی جنسیته!

یعنی زن=مرد

حالا این مفهوم از کجا اومد؟ از کشور های اروپایی و آمریکایی

به این صورت که دولت گفت زن و مرد باهم برابر هستن نه صرفا در «حق» بلکه در «مسئولیت» نیز هم!

مثلا سربازی برای هر دو جنس اجباری شد!

زنان در معدن ها و کارگری و ...مشغول به کار شدن

هیچ مردی هزینه زندگی زنش رو نمیده و پولش برای خودشه

...

اما در خاورمیانه چه خبره؟

ما اینجا دو نوع زن به طور رسمی داریم ، زن خانه دار و زن شاغل

زن شاغل که مشخصه ، مثل مرد در بیرون یا داخل خونه کار می‌کنه و طبیعتاً وظایف خونه بین زن و مرد تقسیم میشه

و زن خانه دار ، امور خانه مثل تمیزکاری آشپزی خرید ...به عهده میگیره.

چند ساله پدیده ای به نام «زن بیکار» هم پدیدار شده!!!

به این معنا که خانم میگه : من الهه خداوند هستم . من با ارزشم . من قیمتی هستم . من من من ...و کار بیرون مال مرده و کار خونه نیز باید مرد همکاری کنه چون •وظیفه• من نیست!

من به نظر هر سه احترام میگذارم و تفاوتی بین زن شاغل و زن خونه دار نمیبینم. اما ای «زن بیکار» ، لطفا به جامعه زنان زحمت کش خانه دار لطمه نزن و خودتو عضو این جامعه ندون.

مفهوم برابری جنسیتی رو با این افکار بالا احترام «تازه به دوران رسیدگی» خدشه دار نکنیم❤️

قربون همه ی شما.

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر به خودم فحش داده بود هییچ مساله ای نبود ولی ...حتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه

گذشت عزیزم 

ببخشش تا قلب و روحت پاکیزه بشه