2777
2789
عنوان

مامانم نزاشت سوار پورشه شم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست
تو اوج بچگیم وقتی 14 سالم بود منم تحت تاثیر حرفای دوستام فک میکردم با هرپسری دوست بشیو باهاش بیرون ب ...

عزیزم بیرون کجا رفتی که تونسته کاری بکنه؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم عزیزم عکس اونو بزارم بعدا واسم شر میشه

چه شری😐

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

من تا یه قدمیش بودم از کفم رفت🤣

بخاطر پول خودت رو نباز

من یکی از اقواممون طلا فروشی دارن و مادر پسره خیلی منو دوست داشت و چون سنم کم بود هم خودم قبول نکردم هم مامانم و پسره هم گفت اگر سنش کمه شاید بعد پشیمون بشه و الان باید نو جوونی بکنه و اینا دیگه طلا فروش از دست دادم 😁 البته بعضی‌موقع ها میگم احمق الان تو هم با پسره میرفتی خارج از ایران زندگی میگردی بعد میگم نههه کار درستی کردی مگه تو چند سالته و اینا

خب یهو بفهمه من عکسشو گذاشتم تو این سایت بنظرت چیکار میکنه؟

اون این سایت چیکار میکنه 

دوست داشتی عکس خودت رو بذار

تو اوج بچگیم وقتی 14 سالم بود منم تحت تاثیر حرفای دوستام فک میکردم با هرپسری دوست بشیو باهاش بیرون ب ...

چرا خودتو نبخشی؟ مگه چند سالت بوده کلا ۱۴ سالت بوده ها

من ۱۶ سالمه کم مونده بود سوار ماشین یارو بشم 😂 سوار ماشینشم میشدم بازم خودمو سرزنش نمیکردم بالاخره آدمم اشتباه میکنم