2777
2789
اخه دعا نمیرم.

خب بین فامیلاتون 

دوستاتون توی باشگاه

همسایه 

اینا هستن 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ۵ سالشه

عمرا دنبال عروس نمیگردم تا ۲۵ سال دیگه🤣

یه داداشمزن گرفت واسه هفت پشتمون بسه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پیدا کردن؟مامانتون مخالفت نکرد

نه اصلا 

همسراشونم ازدواج دوم بودن 

بازم هیچ کدوممون مخالفت نکردیم 

کلا نظرمون اینه پسر خودش پیدا کنه بهتره. هرچبشد گردن خودش

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

معیارم با ابرو بودن خانواده عروس و تا حدی دستشون به دهنشون برسه و اینکه کم جمعیت هم باشن و خوب دوست دارم عروسم زیبا باشه (پسرام قشنگ و خوش تیپن )فامیل خوشم نمیاد مخصوصا دختر جاری و خواهر شوهر 

مگه میشه تو این سایت در مورد عروس حرف زد اون هرچی باشه باید بذاری روی سرت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
شما دنبال چه دختری بودید معیارتون چی بود

ما دختر خوب دیگه 

تحصیلات متوسط با ادب 

خوشگلم باشه

سنشم ب

حدود ۳یا۴سال کوچیکتر از داداشم باشه

خانوادش بی حاشیه باشن

پوشش مناسب 

البته با یک دختر همسایه صحبت کردن اما داداشم گفت نه و ازشون عذرخواهی کرد

تو فامیل مادرم بایکی صحبت کرد خوشش آومد بابای دختره خیلی طاقچه بالا گذاشت داداشم بچه بازی درآورد گفت نمیخوام

اون دختر بنده خدا به اصرار پدرش با کسی ازدواج کرد و اما جدا شد

الان هرجا داداشم یا مارو میبینه خیلی ناراحت میشه حتی چشماش قرمز میشه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خب بین فامیلاتون دوستاتون توی باشگاههمسایه اینا هستن

تو باشگاه یبار یکی پیدا شد

ما گفتیم بار اول نگیم بیان زشته 

یکم ناز کردیم گفتیم سخته همزمان با درس و....

اما اصلا سفت نگفتیم اونا ام رفتن

باید مبگفتی خانواده های پسردار مامان من ازدواج سنتی خوشش نمیا برا دوتا داداشام گف خودتون پیدا کنید

داداش منم خودش انتخاب کرد

دور از جون شما 

گند زد🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏