2777
2789
عنوان

عمیقأ به کساییکه همیشه خونشون مرتبه و برق میزنه حسودیم میشه 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 75 پست
خب پس اول باید ساعت خوابتون رو درست کنید که شب ها بخوابین هم بهتره هم که صبح به همه کارا میرسین

آره واقعا یکی از ارزوهامه که درست بشه ولی هرچی تلاش کردم نشد 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅من از اون دسته ام ک بهش حسودیت میشه

کابینتا چند وقت یک بار تمیز میکنید

داخل کمدا

برامن همش ترکیده یا خاک داره

از دست پسر و شوهرم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خونمون همیشه مرتب و منظم هست هربار مهمون اومده حتی سرزده تعجب کرده هیچوقت نمیزاریم خونه نامرتب شه رم ...

بچه ها و همسرت تو خونه تکون نمیخورن؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

کلا آدم پر انرژی نیستم خیلی وقتا بی حالم همش خوابم میاد

شاید کم خونی یه چکاپ بده بعد ساعت خوابتو تنظیم کن منم پر انرژی نیستم ولی این قانون جز زندگیم شده 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من ساعت ۱ بیدار میشم ۶ صبح که شما میگی می‌خوابم ، کلا از بچگی نمیتونم شب بخوابم زودتر هم که بز ...

میدونی چقدر داری به سلامتیت ضرر میرسونی؟

هرجور شده خوابتو تنظیم کن 

نگو نمیتونم و نمیشه عادت کردم

باید بخوایی برای سلامتیت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من تا خونم تمیز نباشه تمرکز ندارم کاره دیگه ای انجام بدم. حتما باید مرتب و تمیز باشه بچه کوچیکم دارم روزی چندین بار خونرو مرتب میکنم. خونه رو تمیز میکنم لذت میبرم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
آرهدو تا بچه دارم ، البته با شوهرم میشن ۳ تا بچه

واااقعا یکی از مهم ترین دلایلش شوعرمه ، همین الان وسایلش وسط سالن پخشه پریروز امتحان داشته هنوز جزوه هاش رو زمینه 😭

کابینتا چند وقت یک بار تمیز میکنیدداخل کمدابرامن همش ترکیده یا خاک دارهاز دست پسر و شوهرم

من پنجره رو باز نمیزارم برای همین خاک نمیشینه 

کمد سعی می‌کنم همیشه مرتب نگه دارم 

ماهی یه بار داخل کمد و کابینت تمیز میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شاید کم خونی یه چکاپ بده بعد ساعت خوابتو تنظیم کن منم پر انرژی نیستم ولی این قانون جز زندگیم شده

کم خون که هستم قرص آهن میخورم ولی خیلی تاثیر نداشته واقعا نظم یه چیز ذاتیه

بچه ها و همسرت تو خونه تکون نمیخورن؟

بچه نداریم 

همسرم هم از من تمیز تره😃😁 

خودش اگه  ببینه جای نامرتبه تمیز میکنه 

ازدواج دو عدد وسواسی نتیجه اش میشه خونه همیشه تمیز 😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️