2777
2789
منم از این میسوزم هر جا برم چشم همه ب منه از زیبایی من تعریف میکنن ولی شوهرم کور اصلا منو نمیبینه

خدا نکنه مرد حروم زاده و چشم ناپاک باشع،دیگه کاری نداره زنش خوشگل باشه یا زشت.همه رو میخاد یعنی زنش بعد از مدتی دلش رو میزنه و براش عادی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیگا اونا هم بيشتر وسوسه اش میکنه ولی حساس نباشین زياد ،کم‌ و بیش آقایون اینجورین دلیلی بر خيانت نیس ...

اره خودم میبینم اول خانم ها بهش نگاه میکنن نمیدونم چرا انقدر جذب شوهرم میشن

انشالله که خدا جواب شوهرم بده از ظاهر ناقصش کنه چون ب ظاهرش خیلی حساسه

دلتو بده به خدا .تا آرامش پیدا کنی عزیزم.منم از زشتی رنج میبرم جلو خونواده ی همسرم خیلی خجالتم این مشکل باعث شده همیشه از جمع فراریم و تو خونه زندانی،همه تلاش کردم از عمل گرفته تا ژل و کرم های سفیدی و ماسک و فوم همه کارو کردم اما بقران یه درجه بهتر نشدم،هییییی

دلتو بده به خدا .تا آرامش پیدا کنی عزیزم.منم از زشتی رنج میبرم جلو خونواده ی همسرم خیلی خجالتم این م ...

وا ول کن مهم این که تو چشم شوهرت خوبی من زیبام چه فایده خانواده شوهرم چشم دیدنم ندارن شوهرمم که روانیم کرده

دلتو بده به خدا .تا آرامش پیدا کنی عزیزم.منم از زشتی رنج میبرم جلو خونواده ی همسرم خیلی خجالتم این م ...

آرامش ندارم اصلا انقدر اطرافم خانم هایی هستن که مطمئنم شوهرم ی شب هم نگهشون نمیداشت ولی بهترین شوهر کردن بهترین زندگی دارن. ولی من چی

وا ول کن مهم این که تو چشم شوهرت خوبی من زیبام چه فایده خانواده شوهرم چشم دیدنم ندارن شوهرمم که روان ...

همشون قشنگن و خیلی سفید من شدم سوژه،خانواده ی شوهرت بهت حسادت میکنن دیدن ازشون خوشگلتری