2777
2789

؟من خودم که کاری نکردم حتی اصلاح 

فقط دندونام روکشه و السلام

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم دندون خیلی تاثیر داره بنظرتون کامپوزیت کنم یا بلیچینگ؟

بلیچینگ

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ماساژ صورت

تاثیر داره؟ چجوری ماساژ میدی

آرامش

تاثیر داره ولی نه زیاد منظورم عمل های زیبایی یا بن مژه 

شیدینگ و ...بود

بنظرت تاثیر داره؟؟

سفید میشه ولی شنیدم بعد یه مدت بازگشت داره 

غذای سالم میخورم به صورتم گلاب میزنم و انواع ماسک های خونگی ورزش میکنم به موهام اسپری خوشبو کننده میزنم و هر چند وقت یکم کوتاه میکنم تا سالم بمونه به موهام روغن زیتون میزنم تا پرپشت بشه