2777
2789

وقتی میاد شهرمون خیلی هوا ام رو داره خیلی دوسم داره اما مثلا الان که وقت اش آزاده و از هم دوریم خیلی کم باهام جت می کنه تلفنی باهم صحبت می کنیم اما خب مثلا شاید در حد چند دقیقه من بقیه زوج ها رو می بینم که تلفن از دستشون نمی افته و دائم در حال چت و صحبت کردن یه جوری میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصصصلا ربطی نداره. یه مرد واقعیه که از تلفن دست گرفتن خوشش نمیاد .و در آینده هم اصلا تو خونه گوشی دس ...

آره وقتی میاد هم گوشی اصلا دستش نمی گیره میگه همیشه نمی تونیم هم رو ببینیم گوشی وقتمون رو میگیره 

اما خب روزی ۱۵ دقیقه هم نمی تونه وقتش رو بده به من روز هایی که نیست پیشم

اصصصلا ربطی نداره. یه مرد واقعیه که از تلفن دست گرفتن خوشش نمیاد .و در آینده هم اصلا تو خونه گوشی دس ...

دقیقا مثل همسر من

کلا زیاد اهل چت نبود و من ناراحت میشدم

و الان متوجه میشم که کلا اهل گوشی نیست

حتی تو فضاهای مجازی ام نیست.

[QUOTE=365702928]آره وقتی میاد هم گوشی اصلا دستش نمی گیره میگه همیشه نمی تونیم هم رو ببینیم گوشی وقتمون رو میگیره&nbs ...[/QUO

نامزدید یا دوست؟ ازش شفاف و واضح و مودبانه وقتی حالش خوبه بپرس. بگو یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اگه اجازه میدی بپرسم و ازش بپرس

[QUOTE=365702928]آره وقتی میاد هم گوشی اصلا دستش نمی گیره میگه همیشه نمی تونیم هم رو ببینیم گوشی وقت ...

عقد کردیم

آخه از دیدگاه خودش این اصلا مسئله مهمی نیست

اما ممنون بابت پیشنهاد حتما می پرسم ازش

عقد کردیمآخه از دیدگاه خودش این اصلا مسئله مهمی نیستاما ممنون بابت پیشنهاد حتما می پرسم ازش

اگه اذیتت میکنه حضوری که دیدیش بپرس. یه جوری بپرس بحث و دعوا نشه.اخلاقشه. هرروز تماس دارید؟ اون پیشقدم کیشه یا تو؟ شغلشون چیه؟