2777
2789
نشون پدرم دادمب نامزدم چی بگم بگه از کجا فهمیدی

به پدرت بگو خودش باهاش صحبت کنه و تهدید کنه یه جوری نشون بدین انگار تو بی خبری 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
به پدرت بگو با مدرک ببین اول به پدرت درمورد معتادیش بگو بعد یه تست اعتیاد از داروخانه بگیر همراهت با ...

اخه مشروب جز اعتیاده؟؟؟ مشخص میشه

خب باخثدش ینی حرفی نزنم بگه از کجا فهمیدی و اینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا حق با اونهنامزدم پسر عممه خیلی دوستش داشت ولی همین ک راجبش گفتم رنگش پرید اصن یجوری شداز پ ...

نشون نده ، همینکه به خانوادت ثابت کنی و مدرک برای دادگاه داشته باشی کافیه 

جداشو 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اخه مشروب جز اعتیاده؟؟؟ مشخص میشهخب باخثدش ینی حرفی نزنم بگه از کجا فهمیدی و اینا

فعلا به پدر مادرت بگو ببین چی میگن بعد با پسره ولی درکل مشروب گاهی اشکال نداره ولی هرشب یا با رفیق اصلا کار درستی نیست..اینم بگن بعد ازدواج درست میشه دروغه.

اگرم گفت از کجا فهمیدی بگو خلاصه فهمیدم.ولی نگو از کجا دیگه حواصش هست سوتی نده 

😡فقط طلاق😡
فعلا به پدر مادرت بگو ببین چی میگن بعد با پسره ولی درکل مشروب گاهی اشکال نداره ولی هرشب یا با رفیق ا ...

والا ب پدرم گفتم چیزی نگفت چون بیشتر خثدش شوهرم داد ب اجبار

ولی مامانم میگ من پشتتم

اره دقیقا حق با مادرمه🥲🥲نامزدم پسر عممه خیلی دوستش داشت ولی همین ک راجبش گفتم رنگش پرید اصن یجوری ...

نشون نده فقط ویژگی هاش رو بگو و مطرح کن که من با همچین آدمی نمیتونم زندگی کنم

کاربر قدیمی هستم💕