2777
2789
اگر عقل توسرت باشه جدا میشی وگرنه تواینده بایه بچه طلاق میگیری

عقلم تو سرمه فردا میرم باهاش حرف بزنم

از پیاماش شات گرفتم ک نصف شبا ب دوستاش پیام میده

ب نامزدم  نشون بدم درسته؟؟ 

چون مشروباشو از مخفی میکنه

اگ بگه از کجا فهمیدی چی بگم🥲

حق با مادرته و خیلی خوشحالم که داری به حرف مادرت گوش میدی و خودتو از یه زندگی بد نجات میدی

اره دقیقا حق با مادرمه🥲🥲

نامزدم پسر عممه خیلی دوستش داشت ولی همین ک راجبش گفتم رنگش پرید اصن یجوری شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم ادامه نمیدادم

اخه چرا این کارو با خودتون میکنین؟ نامزدی به شکل عقد چیه واقعا؟ عقد یعنی ازدواج، اگر میخواین آشنا بشین نامزد باشین بدون عقد، مطمئن که شدین خوبه برین عقد کنین

دیگه دردسر و دل‌نگرانی طلاق و ... نداره

مامانت راست میگه با این مرد با این کارا که نمیشه یه عمر زندگی کرد. حتما با پدرت حرف بزن

اره دقیقا حق با اونه

نامزدم پسر عممه خیلی دوستش داشت ولی همین ک راجبش گفتم رنگش پرید اصن یجوری شد

بمونی ترشیده بشی خیلی خیلی بهتره از اینه که با معتاد زندگی کنی ببخشید ها دخترم

دقیقا تنهایی بهتره بخدا🥲🥲

عقلم تو سرمه فردا میرم باهاش حرف بزنماز پیاماش شات گرفتم ک نصف شبا ب دوستاش پیام میدهب نامزدم نشون ...

نههههههههه نشون خودش نده قبحش می‌ریزه نشون پیدا بده بذار پدرت بگه خودش فهمیده مشروب میخوره تهدیدش کنه طلاقت رو میگیره اگر دست از این کارها برنداره بعدم باهم برید مشاوره

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نههههههههه نشون خودش نده قبحش می‌ریزه نشون پیدا بده بذار پدرت بگه خودش فهمیده مشروب میخوره تهدیدش کن ...

نشون پدرت🤦

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عقلم تو سرمه فردا میرم باهاش حرف بزنماز پیاماش شات گرفتم ک نصف شبا ب دوستاش پیام میدهب نامزدم نشون ...

به پدرت بگو با مدرک ببین اول به پدرت درمورد معتادیش بگو بعد یه تست اعتیاد از داروخانه بگیر همراهت باشه.بده به پدرت که با پسره صحبت کنه که ما درجریانیم اعتیاد داری ..و صددرصد پسره میگه نه همون موقع بابات بگه پس تست بده تا دستش رو بشه

والا از قبل بخوای به خودش بگی دیگه حواسش هست و خودشم اماده میکنه برا دروغ گفتن اینا..

😡فقط طلاق😡