2777
2789
عنوان

چ خوابی دیدین ک به واقعیت تبدیل شد 🤔😪

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی عینا ایشونو دیدی ؟؟؟

اره گلم خوده خودشو 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
وای خدایا چطوری ؟؟ کشف مطلوب زده بودی ؟؟؟

نیت کرده بودم 

آیت الکرسی اینا خوندم خوابیدم دیدم 

من همیشه تولدم نیت میکنم میخوابم 

مخصوصا نیمه شعبان چون نیمه شعبان به دنیا اومدم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نیت کرده بودم آیت الکرسی اینا خوندم خوابیدم دیدم من همیشه تولدم نیت میکنم میخوابم مخصوصا نیمه شعبان ...

چقدر جالب چقدر خوب منم ی حاجت دارم میشه برام دعاکنی تا تولدت که نیمه شعبانه بهش برسم خیلی برام مهمه خیلی دارم روزای سختی رو میگذرونم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

منم خواب همسرم وپسرم رو دیدم همسرم رو بین خواب وبیداری دیدم که یکسال بعدش بهش رسیدم

شما چی خوندی خوابیدی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

فوت پدربزرگ و فوت مادربزرگم

قبلش خواب دیدی ک فوت میشن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من هر چی ببینم به واقعیت تبدیل میشه نامزدمو دیده بودم تو خواب که شد

اوخی 😍 قبلا میشناختیش؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سلام دختر حالت چطوره واقعا هر وقت می‌بینمت خنده رو لبم میاد راستش خواب هام بیشترشون اتفاق میفتن برام ...

سلام عزیزم مرسی تو چطوری 😍واقعنیییی اوخی چ قشنگ 

هروقت منو دیدی دعام کن بش برسم 🥺

شما چی خوندی خوابیدی ؟؟

من هیچی کاری نکردم فقط یه لحظه تودلم گفتم خدایا یعنی منم با اون پسری که دلم میخواد ازدواج میکنم که بعدش همینجوری که دراز کشیده بودم تو حالت خواب وبیداری دیدمش بخدا عین همینی که هستش بود 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤