از خوابایی ک ب واقعیت تبدیل شده بگین یا چ چیزی دیدن تو رویاتون ک واقعا شد یا نشونه دیدین
خودم دو خواب دیدم خیلییییی واضح ینی فقط دلم میخاد زودی بشع😍
لطفا برام ی صلوات بفرستین بشع برام ب بهترین شکل ممکن
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من هر چی ببینم به واقعیت تبدیل میشه نامزدمو دیده بودم تو خواب که شد
اوخی 😍 قبلا میشناختیش؟
سلام دختر حالت چطوره واقعا هر وقت میبینمت خنده رو لبم میاد راستش خواب هام بیشترشون اتفاق میفتن برام ...
سلام عزیزم مرسی تو چطوری 😍واقعنیییی اوخی چ قشنگ
هروقت منو دیدی دعام کن بش برسم 🥺
من هیچی کاری نکردم فقط یه لحظه تودلم گفتم خدایا یعنی منم با اون پسری که دلم میخواد ازدواج میکنم که بعدش همینجوری که دراز کشیده بودم تو حالت خواب وبیداری دیدمش بخدا عین همینی که هستش بود