2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو 

منم ممنون میشم قضاوت نکنید 

بعدسم همین توضیحاتی که اینجا دادی رو بنویس 

در اخرم و من نمی تونم به دخترم بگم که ساکت باش چون اون یکی داره ویس میگیره 

به هر حال بچه ان و بازیگوش

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
بهش بگو اولا که دارین اشتباه میکنید دوما اگه خیلی نگران تقلب کردن بچه ها هستین امتحاناتونو حضوری بگی ...

افررین صد باریکلا اگ عرضه داری بیشتر با بچه ها کار کن ک نمونن تو کلمات زنیک بیشعور بی شحصیت اصلا یک درصدم اگ اسی مقصر باشه حققق اینو نداره تو گروه ضایع کنه

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
بگو منم ممنون میشم قضاوت نکنید بعدسم همین توضیحاتی که اینجا دادی رو بنویس در اخرم و من نمی تونم به د ...

وای مرسی عزیزم میشه متن کاملشو برام بفرستی که همونو کپی کنم بفرستم

تو گروه بفرستم؟

اگه تقلب نرسوندی با عزت نفس بگو بچم اونقدر پر تلاش بوده که خودش تونسته از رو بخونه واس اینکه قضاوت کردین بنده از رو خونیش فیلم میگیرم که کسی در گوشش پچ پچ نمیکنه

ولی شما قضاوتی که کردین چجوری جبران میشه؟

این خانم معلم وظیفه داره ارتون معذرت بخواد اگه انقدر مغروره ممکنه تو کلاس هر برخوردی با بچه ها بکنه

هر معلمی دلسوز نیست .

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
وای مرسی عزیزم میشه متن کاملشو برام بفرستی که همونو کپی کنم بفرستم

ممنون میشم قضاوت نکنین

من دخترام دوقلوان نمی تونم برای اینکه یکیشون داره روخوانی می کنه به اون یکی بگم ساکت باش 

امروزم وقتی داشتم روخوانی دخترم ضبط می کردم اون یکی داشت اون طرف با اسباب بازیش پچ پچ می کرد

به هر حال بچه ان و بازیگوش 

لطفا ندونسته تهمت نزنید

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹

چه حوصله ای داری .آخه بچه کلاس اولم مچ گیری داره؟!؟!

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم