2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اندام اسکینی جذب بهش میادا

حسودی میکنن اسی 

قشنگه و فوق العاده اس 

من همه بهم میگن سلیقم خوبه و خودمم همیشه قشنگترینارو انتخاب میکنم بقیه هم برای انتخاب لباس منو میبرن همراشون 

بهت میاد عزیزم 🩷

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من ۱۷۰ هموزنمم ۵۴انقد توپرم قدمم متوسط روبه بلند دیده میشه😂😐چ مدل لباسیه امثل برنج کیهان قد کشیدی ...

به خودت میگی توپررررررررر

من 172

وزن 79

من باید چی بگم دیگه:))))))))))

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بهش میاد که چرا اینجوری میگین اخه احساس میکنم حسودی میکنین چون من هیچ ایرادی نمی‌بینم

نه عزیزم فقط نظرمو گفتم چون خودش نظر خواست چرا تهمت می‌زنید آخه! 

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

وای استارتر چقدر کمرباریکی

دست راستت رو سر من😂

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بهش میاد که چرا اینجوری میگین اخه احساس میکنم حسودی میکنین چون من هیچ ایرادی نمی‌بینم

من که خیلی  خوشم اومد ازش

ولی هر کس ی نظری داره ایشونم نزاشته که فقط بقیه ازش تعریف کنن

دقیقا نظر خواسته 

من ۷ تا خاله دارم 

۶ تاشون انقد بهم گفتن چقد خوشگلی و برا پسراشون واینا خواستگاری کردن یا مثلا میگن کاش دخترم شبی این شه😂

یکیشم معتقده من خیلی خیلی معمولیِ رو به زشتم

در صورتی که همشون رو هم خیلی دوست دارم هم خیلی دوسم دارن مخصوصا همونی ک اون نظرو داره

‌‌‌