2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که دوسش دارید ازدواج کنید ولی بدون هیچ جشنی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 39 پست
اگه دوسم داشته باشه و همچیزش اوکی باشه آره حاظرم چون خودمم زیاد از این مراسمات خوشم نمیاد ماه‌عسل به ...

بله ماه عسل به یه کشور خارجی

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

خواهر من جشن نگرفت و خیییییلی پشیمونه.بعدش رفت سر یه موضوعی پیش تراپیست و اون وقتی فهمید جشن نگرفته دعواش کرد. میگفت شوهرت هیچوقت متوجه اینکه تو چه از خودگذشتگی کردی نمیشه و خب واقعا هم درست گفت. خلاصه که جشنو بگیر عزیزم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اگه بدونم نگرفتن این جشنا کمک مادی به زندگیم میکنه نمیگیرم 

بعدم ما جشن عقد با دختره اگه شمام همینجورید جشن عقد کوچیک بگیرو برو سر خونه زنذگیت 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بله ماه عسل به یه کشور خارجی

خوبه ک برو خوش بگذرون بجای ک پولتو بدی چارتا فامیل بخورن در اخر بگن غذاش فلان بود عروسیش اونجوری بود تالارش بد بود 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خوبه ک برو خوش بگذرون بجای ک پولتو بدی چارتا فامیل بخورن در اخر بگن غذاش فلان بود عروسیش اونجوری بود ...

میترسم بعدش راحت بخاطر اینکه خرج نکرده راحت بهم اگه دعوامون شد بگه برو

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍