2777
2789
بذارش کنار بابا...ما دخترا چرا ارزش خودمون نمی دونیم؟خیلی رک داره میگه عشق نه و...من خوشم نیومد.من م ...

می‌دونم من چی میگی ولی می‌خوام حرص بخوره بعد من میدونم برممخ برمی‌گردم برا همین نمی‌دونم چیکار کنم بفهمه واقعا دیگه میرم یا خودم برنگردم 

یا همین عکسا استیکر مسخره رو گرفته پاک کرده منم عکس هارو پاک کنم ؟؟ چیکار کنم مثلن تیکه بندازم یا چی عکس بزارم با کسی ؟ به خدا نیمدونم چ جوری حرصش درآد 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
بنظرت منم عکس هارو پاک کنم؟؟😑 چیکار کنم حرص بخوره چی بگم چیکار کنم

بی تفاوت باش  من خودم وقتی یکی چتشو پاک میکنه حس میکنم سوخته 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت منم عکس هارو پاک کنم یا ن؟ مثلن برگردم بگم آخه استیکر؟ چ ارزشی داشت برو به سلامت نمیدونممم چی ...

باهاش کل ننداز پاک کن تمام محترمانه خداحافظی کن خواست بیاد خواستگاری میاد

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

می‌دونم من چی میگی ولی می‌خوام حرص بخوره بعد من میدونم برممخ برمی‌گردم برا همین نمی‌دونم چیکار کنم ب ...

عکسارو پاک کن

و هرچی گفت جواب نده

ارزشت خیلی چیز مهمیه عزیزم.باید بفهمه ارزش قائل بشه.و یاد بگیره مرد باید دختر منتخبش رو با احترام بخواد

اولا معلومه سن تو کمه و سن این آقا یکم زیاد ‌شما هم خیلی دنبال اینی که دم به دیقه بگه دوست دارممردا ...

ارهههه پنج سال از من بزرگتره به خدا ن زنگ میزنه ن پیام دیگه مگه اینکه چی بشه من پیام ندم پیام بده 

اره اینجوریممم دقیقا ولی خب چرا برگشت به من گفت تو همه چی منی ولی عشق ن خب یعنی من عشقش نیستم عاشقم نیست دیگه غیر اینه البته من هنوز درست نفهمیدم ولی بازم 

الان میگی کار درست چیه چون من خیلی تیکه انداختم بهش و حرف زدم اونم دیگه جواب آخرین پایممو نداده تازه ی استیکر مسخره رو هم پاک کرده چ ارزشی داشت مگه الان منم عکس هارو پاک کنم یا عکس با کسی بزارم ببینه ؟ تیکه نندازم 

چیکاررر کنم 

میدونم سخته به خدا میدونم ممکنه وابسته ش شده باشیولی عشقتو برا کسی بزار که عاشقته اگه عاشقت نیست بیخ ...

دقیقااااا منظورش همین بود :))) من فقط موندم چرا وقتی عاشقت نی دوست داره ؟ زبونش یچی میگه چشماش یچی دیگه رفتارش یچی دیگه 

ن بابا ولس کن اصلا محل ندع، عکساتم پاک کن.

پاک کنم فکر نمیکنه استیکر مسخره برام مهم بوده؟😂😂

ارهههه پنج سال از من بزرگتره به خدا ن زنگ میزنه ن پیام دیگه مگه اینکه چی بشه من پیام ندم پیام بده ار ...

عزیزم...

کسی که تورو بخواد و انتخابش باشی.این طوری نیست که زنگ نزنه و پیام نده.

نظر من رو بخوای این آدم حتی نمی خواد مسئولیت احساس خودش هم قبول کنه.هر احساسی به تو داره کاری ندارم عشق هست یا هرچی حتی به اونم تعهدی نداره.

پیشنهادی که می تونم بهت بدم این هست که خواهش می کنم سکوت کن.یه جا بشین چشمات رو ببند و ساکت باش و عقلت رو بیار جلو و قلبت رو از خودت بپرس آیا اون طوری که دلت می خواد خواسته بشی اون تورو می خواد؟

آیا احترامی که دلت می خواد بهت میذاره؟

بعد تصمیم بگیر.

من سنم واقعا کمه ۲۰ سالمه اما خوشحالم که بعد یه تجربه تلخ به نتایج فوق العاده ای رسیدم.

و باعث شد آلان هم حال دلم خوب باشه هم جسمی و رو به رشد باشم و از خودم راضی حس بلوغ دارم.حس می کنم عشق قشنگی به خودم دارم و مطمئنم آدمی که قدر من رو بدونه و مرد ک پخته باشه بالاخره سمتم میاد چون من به انرژی میرسم که همچین آدمی سمتم بیاد.

عکسارو پاک کنو هرچی گفت جواب ندهارزشت خیلی چیز مهمیه عزیزم.باید بفهمه ارزش قائل بشه.و یاد بگیره مرد ...

چیزی نگم بهش ؟