2777
2789
بلاکش کن بابا دنبال زخیرس

بنظرت چی بهش بگم برداشته ی استیکر مسخره رو پاک کرده و ارزشی داشت اون منم عکس هارو پاک کنم؟ 

پروفایلم عکس با کسی بزارم اصلا ؟ 

خیلیییی اعصبی شدم ی استیکر هیچییی نبود واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بعد جالب بود ی سری ها گفتن غرورشو شکوندی 😑

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خنک چیه؟😂

بی مزه لاشی حال به هم زن نچسب ترکیب یه ادم مضخرف بی چشم و رو که اداب هیچی رو نمیدونه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
زندگی وجوانیت هدر میره بعد توازدواج مشکل میخوری

بنظرت منم عکس هارو پاک کنم یا ن؟ مثلن برگردم بگم آخه استیکر؟ چ ارزشی داشت برو به سلامت 

نمیدونممم چی بگم یا چیکار کنم فقط حرص بخوره ی دلمم میخواد عکس با کسی بزارم میگم بدتر میشه 

بذارش کنار بابا...

ما دخترا چرا ارزش خودمون نمی دونیم؟

خیلی رک داره میگه عشق نه و...

من خوشم نیومد.

من معتقدم یک دختر باید با احترام خواسته بشه...

به خدا به توسعه فردی خودتون برسید و کار های مفید انجام بدید خود به خود حال دلتون خوب میشه سطح انرژیتون میاد بالا آدم ارزشمند میاد سمتتون.

دوره عوض شده یا چی قبلنا پسرا التماس میکردن ناز میخریدن خاستگاری میکردن الان دخترا جاشون عوض شده ؟

مگه خواستگاری کردم؟؟؟😑 میخواستم حرف از زبونش بکشم ک اونم چ عرض کنم سنگ رو یخ شدم 

اولا معلومه سن تو کمه و سن این آقا یکم زیاد ‌شما هم خیلی دنبال اینی که دم به دیقه بگه دوست دارم

مردا مثل ما نیستن تو عمل ثابت میکنن

کم دنبال این باش بگه دوست دارم گفت دوست دارم بگو منم دوست دارم

مثل یه خانوم رفتار کن نه یه بچه 

کم گیر بده دوسم داری؟نداری؟بابا اگه نداشت که باهات نبود

اگه میبینی چند روز چند روز خبری ازش نیست مشکوکه و جدا شو ولی اگه اینجوری هی اصرار داری بگو دوسم داری نمیدونم تو فقط یه بار گفتی دوسم داری نمیشه 

عشقم منم خودم مثل تو هستم یعنی بودم خیلی به همسرم میگفتم بگو بگو ولی دیگه نمیگم خودش گه گداری میگه

بی مزه لاشی حال به هم زن نچسب ترکیب یه ادم مضخرف بی چشم و رو که اداب هیچی رو نمیدونه

بنظرت منم عکس هارو پاک کنم؟؟😑 چیکار کنم حرص بخوره چی بگم چیکار کنم 

بنظرت چی بهش بگم برداشته ی استیکر مسخره رو پاک کرده و ارزشی داشت اون منم عکس هارو پاک کنم؟ پروفایلم ...

ن بابا ولس کن اصلا محل ندع، عکساتم پاک کن.

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
شوهر منم خیلی تو چت ماهر نیست ولی تو زندگی هوامو داره همه جوره

خیلیییی عزیزمم خوشبخت بشید به خدا من شانس ندارم حتی معنی حرفشو نفهمیدم الآنم نمی‌دونم چیکار کنم منم عکس هارو پاک کنم یا چیکار کنممم نمی‌دونم