2777
2789
کاش میشد ولی باهم ارتباط نداریم

نکنه منو تو یکی هستیم طرف منم پسر داییمه🤣😂

شمارشو نداری پیدا کن پیم بده ب همین آسونی اگه می‌ترسی بره بگه ت فامیل بد بشه برات اول اینکه ببین چطور آدمیه میگه یا نه دوم هم اصلا بگه چیه مگه چیزی نیس که 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکنه منو تو یکی هستیم طرف منم پسر داییمه🤣😂شمارشو نداری پیدا کن پیم بده ب همین آسونی اگه می‌ترسی بر ...

وای😂😂 خب چیکار کردی تو گفتی بهش ؟؟ 

نمیدونم خودت میدونی زنداییا چجورن ترسناکن😂

وای😂😂 خب چیکار کردی تو گفتی بهش ؟؟ نمیدونم خودت میدونی زنداییا چجورن ترسناکن😂

ما شهر شهرستانیم برای همین یکم ت شهرستان داستانا فرق میکنه🤣😂 البته خوبیش اینکه مثلاً گفت نه من دیگه نمیبینمش  واسه عروسی رفته بودیم شهرستان دیدمشو گرفتار شدم بعد ۶سال زندایی من آدم باحالیه خدایی شانس آوردم انگاری. در هر حالی هم اصلا مردم فامیل خبردار هم شدن خو شدن دیگه چیزی خاصی نیست که

بهش نگفتم فعلا گفتم بهت خبرشو میدم حتماً🤝😂 

ما شهر شهرستانیم برای همین یکم ت شهرستان داستانا فرق میکنه🤣😂 البته خوبیش اینکه مثلاً گفت نه من دیگ ...

منم شهرستانم😂😂 نه من زنداییم اصلا عالیع😂😂دنبال دعواااا حرف 😂 ایشالا برسی بهش عزیزم😁

منم شهرستانم😂😂 نه من زنداییم اصلا عالیع😂😂دنبال دعواااا حرف 😂 ایشالا برسی بهش عزیزم😁

وای دده🤣😂😂دختر پس میخوای چیکار کنی ؟ مهمه برات حرف مردمه فامیل بعدشم شاید اصلا نه پسردایت ب مادرش هوم؟😐 قضاوت نکن زود دل بده ب کار دلت😂😂. 

قربونت برم برا خودت هم همین اتفاق بیفتد 🫂🤝😂

وای دده🤣😂😂دختر پس میخوای چیکار کنی ؟ مهمه برات حرف مردمه فامیل بعدشم شاید اصلا نه پسردایت ب مادرش ...

😂😂😂ببین اون هر وقت منو میبینه انقد بد نگاه میکنه انگار میخاد بیاد بزنه منو چرااا اخه اینطور البته منم خیلی سر سنگینم باهاش انکار بدم میاد ازش 

حالا بنظرت واقعا بدش میاد از من؟😂

😂😂😂ببین اون هر وقت منو میبینه انقد بد نگاه میکنه انگار میخاد بیاد بزنه منو چرااا اخه اینطور البته ...

پسرداییت یا زن...🫣😂

اگه پسرداییتو میگی بنظرم نه چون آدما بعضی اوقات یه رفتاری میکنن که از از ته دلشون نیست مثلا من خودم یطوریم که انگاری طرف ب چپ رفتمش در حالی که اصلاً اینطوری نیست 🤣🤣🤣

حال فکر کن قیافه من غلط انداز بیش از حد فامیل فکر میکنن با صد نفرم در حالی که دوسپسر نداشتم یکباره اومدم با یک نفر که غریبه بود آشناشم اونم تو سه روز چت کردن فهمیدم آدم خوبی نیست 😐😐😂 حالا بیا ب این فامیلی عزیز نامحترم حالی کن اینو که آقا قضاوت نکنید 

پسرداییت یا زن...🫣😂اگه پسرداییتو میگی بنظرم نه چون آدما بعضی اوقات یه رفتاری میکنن که از از ته دلش ...

پسر داییم اره 😂

امیدوارممم 😂 سر ب زیر شو پیششون پسر دایی منم قطعا فک میکنه خودم رل دارم 😂 وای من هر شببب دارم خوابشو میبیننننممم دیوونه شدم دیگه بعد فکر کن اون ذره ای ب من فکر نمیکنه ایخداااا

پسر داییم اره 😂امیدوارممم 😂 سر ب زیر شو پیششون پسر دایی منم قطعا فک میکنه خودم رل دارم 😂 وای من ه ...

امید داشته باشه چیزی برای ترس نیس که🫂

من یکم مغرورم اما مشکل اینکه که درستش میکنم😂

حال پسر دایی من خدایی با صد نفر بوده 😐😂😂 

اما من با گذشتش کاری ندارم چون باور دارم خود آدم تعیین کنندس چطوری باهاش رفتارشه...

پیم بهش بدی روراست حرفاتو بگو بعدش میفهمه که نداری کی میخوای بگی🫣😂

امید داشته باشه چیزی برای ترس نیس که🫂من یکم مغرورم اما مشکل اینکه که درستش میکنم😂حال پسر دایی من خ ...

کار سختیه و ختی غیر ممکن از نظرم ینی میشه؟؟؟؟😂😂 خدایا نمیدونم ایشالا که بشه 

مرسی ازت عزیزم 🥲❤️🥹