2777
2789
عنوان

امروز تو پارک دو تا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 26 پست

خودم دوتا دختر نوجوون دارم ومخالف اینجورچیزا هستن اما باید قبول کردمشکل از آموزش بچه هاس من دهه شصتی ام یادم اون زمان ما مشاور داشتیم معلم های خوبی داشتیم با بچه هاصحبت میکردن الا ینفر نیاز گوشی از دست معلم تو کلاس بگیر .تومدرسه به این بچه ها چی یادمیدن؟کجا برن یه جای تفریحی درست وحسابی هست ؟یه باشگاه میتونن برن کلی هزینه داره؟یایه کافه ساده ؟خیرسرشون اومدن فضای مجازی فی لتر کنن به بچه ها یاددادن بافیل لتر شکن هرجا وهرچیزی رومیتونن ببینن .دوتا برنامه خوب ساخته میشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کن اینا هم کلاسی یا مدرسه ای بچه های ما هستن!

منِ مادر بسیار نگران بچه هام هستم🤕

یجوری سیگار میکشن با افتخار!!

و یه رفتار زشت دیگه که نمیپسندم دخترا آویزون پسرا هستن آخه بوس تو خیابون! والا خجالتش رو ما باید بکشیم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بعضی از جوونا و نوجوونا یه جورایی وحشی شدن انگار منتظرن یکی بگه بالا چشمت ابروعه بپرن به طرف ربطی به محدودیت نداره اگه اینطور بود نسل های قبل بیشتر محدود بودن انگار کلا هدف و دیدگاه ها تغییر کرده اونم در جهت منفی کلا کارای بزهکارانه ارزش پیدا کرده 

چند وقت پیش یه مردِ نصف سیگار روشنشو انداخت زمین بعد یه پسرِ ۶ الی۷ ساله برداشت داشت میکشزد 

خواهشا تو اطرافیانتون اگه کسی سیگار میکشه بگید بدرک بکش حداقل به خاطر بچه های بیگناه ته سیگار رو خاموش کنید بعد بندازید دور 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

تبلیغات غلط رسانه متاسفانه این شرایط رو ایجاد کرده

بلا به دور دو سال دیگه با سرطان دهان نمیدونن به کجا فرار کنن

متاسفانه حرف هم بزنی با به توچه دورت میکنن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

این همه سیگاری واقعا سرطان دهان میگیرن؟

سرطان دهان حجره و ریه از اثرات سیگار و قیلیانه در دراز مدت 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

شوهر سابقم همش جلو بچه سیگار میکشه خدا لعنتش کنه این بچه هم گاهی با مداد رنگیش اداشو در میارهخیلی حا ...

بچها خیل الگو میگیرن

نمیدونم چند سالشه

ولی با سرطان ها و عکس و فیلم هاش اشناش کن تا ترسیده بشه