2777
2789
باشه اینبار این کارو میکنم ببینم میشه بدون گریه بریم حمومدرسته منم برگردم‌سر کارم مطمئنم دیگه وقت نم ...

اگه شرایط داری تا پایان سه سالگی برنگرد سر کار من سر جفتشون همینکارو کردم

هه😎 چی فک کردی درباره ما خانومی😎 درسته قرینه نبود ولی به هر حال مربع بودلعنت بهت نفس قرار نبود این ...

وای وای 😂😂😂😂خوبه نرفته دوتا دمبل بیاره وسط مجلس

...عُمرَم رو عُمرِت ......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای 😂😂😂😂خوبه نرفته دوتا دمبل بیاره وسط مجلس

آره😐😂

میگه نه من داشتم ازت تعریف میکردم

گفتم سپاسگزارم قربان لطفا دیگه تعریف نکنید از من تو جمع😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه شرایط داری تا پایان سه سالگی برنگرد سر کار من سر جفتشون همینکارو کردم

دقیقااااا من سه ماه از ۹ ماهگیش تا یک سالگی برگشتم چون جایگزین به مشکل خورده بود خیلی سخت بود هم واسه دخترم هم من

بعدش دیگه نرفتم تا بشه ۳ ساله و بره مهد 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

[QUOTE=365708035]آره😐😂 میگه نه من داشتم ازت تعریف میکردم گفتم سپاسگزارم قربان لطفا دیگه تعریف نکنید از من تو جمع ...[/QUOT

دفعه بعد ببین چه میکنه این پهلوان 😂😂

...عُمرَم رو عُمرِت ......

ساعت کارت چطوره؟

از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر اما‌چون الان مرخصی بدون حقوقم و جایگزینم ۷۰ درصد داره حقوق میگیره بهم فشار نمیاره بیمارستان دست خودمه 

اوایل زایمانم خیلی ذوق داشتم برگردم و خیلی بهم فشار میومد تو خونه الان اما اونطوری نیستم چون کمک ندارم و خانواده ها شهر دیگه هستن فعلا نرفتم اما دلم واسه وقتی بی دغدغه میرفتم سرکار تنگ شده هر شرایطی یه خوبیایی داره ولی....

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر اما‌چون الان مرخصی بدون حقوقم و جایگزینم ۷۰ درصد داره حقوق میگیره بهم فشار نم ...

قضیه ۷۰ درصد جایگزین رو. متوجه نشدم

منم دورم از خانواده دو تا بچه دارم و شوهرمم همکاری نمیکنه واقعا ب دندون کشیدم خیلی اذیت شدم من بچه ها رو با خودم میبرم نزدیک محل کارم مدرسه نوشتم ولی میگذره اگه پرستار مطمعن بگیری کارت خیلی راحت میشه من بودجه شو. نداشتم