2777
2789
کجا دیدی

تو تاپیکای آشپزی و عکس غذا نفس جون همیشه عکسای غذاشو میذاره خیلی حرفه ای فست فود درست میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فدای توجیگرشو برم😍من فعلا یه تشت کلم خورد کردم دارم با یه سری سبزیجات دیگه سالاد من در اوردی درست م ...

جان دلی شما 

ای جونم چه شود آشپزی های تو یاد اون کیک معروفت افتادم 😂😂😂😂😂😂

سالاد گل کلم و کلم سفید و انار و گردو و براش درست کن بفهمه زن زندگی هستی تو

...عُمرَم رو عُمرِت ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زورشون میکردم ولی الان فهمیدم فایده نداره

آره اصلا بزور هیچی بهشون نده خوراکی ها رو جذاب کن واسشون مثلا دختر من مرغو میگو نمیخورد من واسش کروکت مخلوط مرغ و سبزیجات درست میکردم یا سیب زمینی و میگو

گوشت رو نمیخورد تو پیتزا کم پنیر با گوجه یا بورک تو فر بدون روغن کنجدی میدادم الان خیلیییییییی بهتره گوشت تیکه ای هم له کنم میخوره اما تا یکم سیر میشه دیگه ادامه نمیده

پیراشکی سبزیجات با خمیر از نونوایی هم خیلی دوست داره من میزارم تو فر که کم‌روغن بشه

ته چین و ماکارونی یه مدت میخورد منم با همه چی حتی کم قاطی میکردم که مواد بهش برسه مثلا بروکلی و قارچ تو مایع ماکارونی یکم میزدم زور نکردم تا بهتر بشه

الان مشکلم حمامه که نمیاد ۲سال و ۹ ماهشه حتی با اسباب بازی و کلی مراسم بازی و رنگ انگشتی هم نمیااااد که نمیااااد نمیخوام هم زورش کنم ولی نمیشه که...اوف سخته بچه داری سخت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
سالاد کلمو اندکی سبزیجات دیگه

سالاد کلمو سلام گلم خوندم رسیدم به اندکی سبزیجات شک کردم دوباره خوندم😂😂😂😂😂

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

جان دلی شما ای جونم چه شود آشپزی های تو یاد اون کیک معروفت افتادم 😂😂😂😂😂😂سالاد گل کلم و کلم سفی ...

آفرررین

همون سالاده دقیقا 

من یه چیزایی هم باب میل خودم اضافه کردم😂

وای نفس گفتی کیک

شب یلدا شد ما تهران نبودیم بعد مامانم اجبار و اصرار که نه بیاید یه شب من ببینمتون چون شب یلدا نیومدین

گفتیم خب

من همون کیک رد ولولت رو دوباره درست کردم

حالا خیلی مشتی تر از اون

حداقل اینکه مربع در اومده بود، عین تپه نیفتاده بود وسط ظرف😂

ولی خب مسخره بود دیگه، میتونی توقع داشته باشی چه شکلی بود

بعد رفتم دیدم دخترعموهام اونجان، یکیشون کیک درست کرده

کیک وانیلی با دیزاین یلدا

طبقه طبقه

روش طراحی 

خامه کشی خفن

بخدا میخواستم بمیرم🤣

به مامانم برگشتم میگم اون کیکو نیاری وسط ها

میخوای تعریفم بکنی اره دخترم پخته، شرف و حیثیت من میره😂

شوهرم هر هر میخندید میگفت عیب نداره اون صبحونه منه فردا میخورمش

خلاصه با بدبختی کیکه رو پنهون کردیم نبینن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره اصلا بزور هیچی بهشون نده خوراکی ها رو جذاب کن واسشون مثلا دختر من مرغو میگو نمیخورد من واسش کروک ...

منکه شاغلم وقت ندارم انقد سلیقه ب خرج بدم واسه حموم اجبارش نکن با خودت حموم نبر با لباس برو مگه به چقد مو و مساحت داره کلا ده دقیقه ای بشورش بیار بیرون کوتاه باشه زمانش

سالاد کلمو سلام گلم خوندم رسیدم به اندکی سبزیجات شک کردم دوباره خوندم😂😂😂😂😂

سلام گلم😂💐

منکه شاغلم وقت ندارم انقد سلیقه ب خرج بدم واسه حموم اجبارش نکن با خودت حموم نبر با لباس برو مگه به چ ...

باشه اینبار این کارو میکنم ببینم میشه بدون گریه بریم حموم

درسته منم برگردم‌سر کارم مطمئنم دیگه وقت نمیکنم اینطوری چون خونه کلی کار هم داره

نه خسته عزیزم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آفرررینهمون سالاده دقیقا من یه چیزایی هم باب میل خودم اضافه کردم😂وای نفس گفتی کیکشب یلدا شد ما تهرا ...

چطوری مربع درستش کردی لامصب😂😂😂

یه ربعه دارم مبل و گاز میزنم از حرفات عوضی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من برای یلدای امسال یه دو طبقه کار کردم یه ۳ طبقه مهمان زیاد بود 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

چطوری مربع درستش کردی لامصب😂😂😂یه ربعه دارم مبل و گاز میزنم از حرفات عوضی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من برای ...

هه😎 چی فک کردی درباره ما خانومی😎 

درسته قرینه نبود ولی به هر حال مربع بود

لعنت بهت نفس قرار نبود اینو بگی اعتماد به نفسمو با خاک یکسان تر کنی🤣🤣🤣

وای فک کن نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم

شوهر دخترعموم شروع کرد چیز مالی زنشو کردن که اره خانوم من هنرمنده و فلان و بهمان کلی قربون صدقه رفت و اینا

همونموقع شوهر من یه لبخندی زد برگشت گفت خانوم منم جلوبازوهاش قویه

خدا لعنتت کنه داریوش🤣😂