2777
2789
عنوان

چیکار کنم رشد موهام خیلیییی سریع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 85 پست
اره،کل موهام میزارم ۳ ساعت بمونه ، من دوماه پیش تا گردنم زدم الان پایین تر از شونم هست

ماشاالله عزیزم🤍

من هم امتحان میکنم ممنونم که بدون حسادت اومدی و تجربت رو در اختیار ما گذاشتی🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوی پیاز چیکار میکنی

با اب سرد موهام رومیشورم و شامپو فیروز 

دیگه بو نمیده تا وقتی موهام دوباره خیس نشه ...😅😂

موهام خشک بشه اصلا بو نمیده

ولی میگن اب پیاز با اب لیمو چند قطره قاطی کنه بوش خیلی کم میشه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

حنا کلن برای مو خوبه هروقت بخای میتونی ،من ک دیگ تا آخر عمر استفاده میکنم ک حتی پیرم شدم موهام همه ن ...

تا کجاهاشونه؟!😍

من مادرم دستش عالیه واسم کوتاه کرد تو سه ماه اول خیلی کوتاه بود دست نمیگرفتش الان حدودا تا رو باسنم ...

چقدر خوب باید بیام بدم مامان شما موهای من رو کوتاه کنه😍🤍

چند ماهه موهاتون رو کوتاه کردید که رسید تا باسن؟!

مراقبت خاصی نکردید؟!

موخوره نیاورد؟!

تخم مرغ محلی قاطی کن

حتما رنگ میگیره؟!😍😂

عاشق رنگ حنام

چقدر خوب باید بیام بدم مامان شما موهای من رو کوتاه کنه😍🤍چند ماهه موهاتون رو کوتاه کردید که رسید تا ...

من الان حدودا 3 ماه میشه تا رو باسنم رسیده 

والا نه 

اولش خیلی داشت الان که مادرم کوتاه کرده خیلی بهتر شده

من واس این ک قبلا یکم خرمای شه رنگ بگیره صابون زرد با تخم مرغ محلی میزاشتم ی رنگگگی میشدا

صابون زرد چی هست عزیزم ؟!واجب شد حتما برم امتحان کنم😍😂

من الان حدودا 3 ماه میشه تا رو باسنم رسیده والا نه اولش خیلی داشت الان که مادرم کوتاه کرده خیلی بهتر ...

ماشاالله 😍🤍

دعا کن موهای منم زود بلند بشه 😂😅😍